Jobb hos oss

 

– I Widerøe er vi rundt 3,000 kollegaer, som hver dag gjør vårt ytterste for at våre passasjerer skal komme trygt og behagelig frem. Vi tror våre passasjerer liker å reise med oss fordi vi hjelper dem med å spare reisetid og fordi vi er folkelige og imøtekommende.

Stilling ledig

Alle våre stillinger som lyses ut finner du her på wideroe.no. Dersom du har lyst til å jobbe sammen med oss, kan du ta en titt her. Kanskje finnes det en jobb som passer for deg?

Vil du bli Cabin Crew i Widerøe?

Se Cabin Crew kurs i 'Oversikt over ledige stillinger' over.

Vil du bli flyver i Widerøe?

Hva jobber vi med?

De fleste av oss som jobber i Widerøe jobber innenfor stasjonsdrift, teknisk vedlikehold eller flyoperativ drift. Vi jobber ved baser og stasjoner som er spredt over hele landet - Torp/Sandefjord, Gardermoen, Bodø, Bergen og Tromsø.

Les mer om hva Widerøe jobber med

Hva jobber vi med?

Hovedkontoret vårt ligger i Bodø. Med sine omlag 47 000 innbyggere er Bodø Nord-Norges nest største by, og en av landets raskest voksende. Byen er kjent for å ta godt imot nye folk. Her finner du et av landets beste studentmiljøer og det er lett å la seg begeistre av Bodøværingenes gjestfrie og friske folkelynne.

Dessuten har vi et avdelingskontor på Lysaker (utenfor Oslo). Vi har litt i overkant av 100 årsverk knyttet til ulike stabsfunksjoner, slik som regnskap/billettavregning, IT, økonomi, personal/lønn, ruteplanlegging, innkjøp, informasjon og salg/marked.

I Widerøe er det omtrent 100 ledere, i drift og stabsfunksjoner, som har tatt på seg et ekstra ansvar for at Widerøe skal nå sine mål og ambisjoner og for at våre medarbeidere skal trives på jobben.

Personalpolitikk

Widerøes personalpolitikk har sitt utspring i bedriftens overordnede strategi og forretningsplan. Vår personalpolitikk reflekterer våre interne utfordringer og våre eksterne rammebetingelser.

Vil du jobbe sammen med oss?

I Widerøe har vi en egen skoleseksjon, som tilbyr fagutdannelse til våre medarbeidere innenfor kabin, teknisk vedlikehold og stasjonsdrift, samt typegodkjent pilotutdanning. Widerøe er godkjent lærebedrift innenfor flyvedlikehold. Regelmessig trening og god utdannelse av våre medarbeidere representerer en viktig del av det å drive sikkert og godt innenfor luftfart.

Vil du jobbe sammen med oss? Les mer

Vil du jobbe sammen med oss?

    En stor andel av våre ledere deltar i Widerøes Lederdialog, som er vår systematiske lederevaluering og lederutvikling. Når vi ansetter nye medarbeidere og ledere, ser vi etter mennesker som vil og kan utøve sitt arbeide i henhold til våre verdier og lederprinsipper. Disse finner du nærmere beskrevet i Widerøes Personalpolitikk.

    9 av 10 medarbeidere sier i vår medarbeiderundersøkelse at de vil anbefaler Widerøe som arbeidsgiver til sine venner, at de selv ønsker å fortsette i Widerøe fremover og at de er stolte av å jobbe i Widerøe.

    Alle våre stillinger som lyses ut finner du på wideroe.no. Dersom du har lyst til å jobbe sammen med oss, kan du ta en titt under stilling ledig. Kanskje finnes det en jobb som passer for deg?