In English

Nyhetsarkiv

14.02.2017

Widerøe AS blir blir først i verden på vingene med Embraer E-Jet E2

Widerøe er svært stolte av å bli valgt ut som første operatør i verden som skal operere denne nye flytypen. I desember 2016 signerte Widerøe kontrakt med Embraer om levering av tre E190-E2 fly, med opsjon på levering av ytterligere 12 fly. Det er en solid tillitserklæring at Embraer ønsker at Widerøe skal være det første flyselskapet i verden som tar E-Jet E2 serien i bruk og setter den i trafikk. Dette er nok en milepæl i Widerøes historie. Det første flyet skal leveres allerede første halvdel av 2018.

02.02.2017

Widerøe dobler frekvensen mellom fjord og nord

Både Tromsø og Bergen opplever økt pågang av turisme og næringslivsrelaterte aktiviteter på tider av året som tidligere var ansett som mindre populære. Et pulserende næringsliv i Tromsø og Bergen resulterer i at Widerøe setter inn én ekstra daglig rundtur mellom de to byene.

30.01.2017

Widerøe forbedrer opprinnelig rutetilbud på Namsos og Rørvik

I samarbeid med ordførerne i Namsos og Vikna har Widerøe endret den opprinnelige ruteplanen på flyreiser for anbudsperioden fra 1. april 2017 til 2022. Endringene er et resultat av innspill og ønsker fra innbyggere og næringsliv.