In English

Nyhetsarkiv

13.03.2017

Widerøe satser videre i Nord- nye direkteruter fra Bardufoss til Bodø og Tromsø

Widerøe introduserer nye ruter på Bardufoss. Fra mandag 1. mai 2017 lanserer Widerøe ruter inn og ut av Bardufoss lufthavn. Nå blir det mulig å reise direkte til Bardufoss både fra Bodø og Tromsø. Rutene korresponderer godt med ruter inn til Nord-Norge samt videre inn mot Widerøes øvrige rutenett i landsdelen

14.02.2017

Widerøe AS blir blir først i verden på vingene med Embraer E-Jet E2

Widerøe er svært stolte av å bli valgt ut som første operatør i verden som skal operere denne nye flytypen. I desember 2016 signerte Widerøe kontrakt med Embraer om levering av tre E190-E2 fly, med opsjon på levering av ytterligere 12 fly. Det er en solid tillitserklæring at Embraer ønsker at Widerøe skal være det første flyselskapet i verden som tar E-Jet E2 serien i bruk og setter den i trafikk. Dette er nok en milepæl i Widerøes historie. Det første flyet skal leveres allerede første halvdel av 2018.

02.02.2017

Widerøe dobler frekvensen mellom fjord og nord

Både Tromsø og Bergen opplever økt pågang av turisme og næringslivsrelaterte aktiviteter på tider av året som tidligere var ansett som mindre populære. Et pulserende næringsliv i Tromsø og Bergen resulterer i at Widerøe setter inn én ekstra daglig rundtur mellom de to byene.