Flyskrekk-kurs

Kursplan vår - meld deg på her

Kursdetaljer

Den viktigste grunn til frykt er som oftest uvitenhet. Derfor legges det vekt på å gi deg kunnskap og forståelse om fly, flyvning - og ikke minst, hvilke krav som stilles til de som jobber innen luftfart. Dette skaper grunnmuren som skal hjelpe deg å overvinne redselen for å fly.

Det mest sentrale er kartlegging og bearbeidekse av den enkeltes frykt knyttet til fly og flyvning. Det legges også vekt på informasjon om teknisk vedlikehold av rutefly, og hva som kreves av utdanning og sertifikater for personell innen luftfart. Elementær kunnskap om hvordan vær og vind innvirker på flyet under flyvning, er også en del av kursinnholdet. 

Det finnes ikke én løsning for oss alle. Det er derfor viktig at du forholder deg til en personlig handlingsplan både under kurset og i tiden etter. Vi utarbeider denne planen sammen for å bearbeide din redsel for å fly .

Forelesninger, samt gruppediskusjoner og gruppearbeid, gir den enkelte kursdeltaker en god plattform for bearbeiding av egen frykt. Vi fokuserer selvfølgelig også mye på avspenning.

Kurset gjennomføres over 2 dager, og avsluttes med en flytur.
Prisen for kurset er kr 3950,- . Dersom du velger å avbestille plassen din så tilkommer et avbestillingsgebyr på kr 500,-.

Kontaktdetaljer

Ønsker du et lokalt kurs for en gruppe kan vi også skreddersy dette utover de faste kursene vi har. 
Har du spørsmål om våre kurs eller ønsker ytterligere informasjon, kontakt oss på;

Alternativt kan du bestille vårt flyskrekk-kort som du kan vise når du går om bord i et av våre fly, så slipper du forklare eller fortelle om din frykt dersom du ikke ønsker dette. Klikk her for å bestille kortet.