In English

Mat og drikke

 

Her finner du en oversikt over hva vi serverer på våre flyginger, og hva du kan få kjøpt om bord av mat og drikke. Serveringen om bord varierer med flytype, reisemål og når på dagen du skal reise.

Innland (alle billett typer):

Vi tilbyr gratis frokost frem til kl. 09.00 på innenlandsruter over 45 minutter som opereres med våre største fly (Dash 8-300 / Dash 8-Q400), med unntak av Tromsø-Lakselv, Tromsø-Kirkenes, Oslo-Florø, Oslo-Brønnøysund og Oslo-Røros.

Vi serverer også gratis kaffe og te hele dagen på disse rutene. I tillegg kan du kjøpe snacks, sjokolade og drikke om bord.

På våre minste fly (Dash 8-100) er det mulig å kjøpe kald drikke, snacks og sjokolade. Av praktiske årsaker kan vi dessverre ikke tilby kaffe og frokost på ruter hvor vi benytter våre minste fly.

Sverige og Danmark: 

  • Fleksible billetter: Vi serverer et frokostbrett med kaffe, te og kald drikke fram til 09.00. Etter 09.00 serverer vi et kaldt måltid, og byr også på kaffe/te pluss et utvalg kald drikke.
  • Økonomi billetter: Vi serverer en frokost med kaffe/te/vann fram til 09.00. Etter 09.00 serverer vi en snacks inkludert kaffe/te/vann og har salg av kalde drikkevarer og annen snacks.

Storbritannia:

  • Fleksible billetter: Vi serverer et frokostbrett frem til 09.00. Etter 09.00 serverer vi et kaldt måltid. Vi byr på kaffe/te og kalde drikker til alle måltider. 
  • Økonomi billetter: Vi serverer en frokost frem til 09.00, og etter 09.00 serverer vi en snacks. Vi byr på kaffe/te og kalde drikker til alle måltider.