In English

Norge Rundt-billetten

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.  Fest setebeltet. Nå kan du oppleve hele Norge med én billett. 

  Skulle du gjerne ha sett mer av Norge? Mange drømmer om å oppleve mer av sitt nærmeste ferieland. Men det er langt fra Kristiansand til Hammerfest, og kanskje virker det vanskelig å velge noen få høydepunkter? 

  Vår Norge Rundt-billett gjør det enklere å gjøre drømmen om Norge virkelig. Ta et bad i Oslofjorden på mandag, sleng snøret ut fra ripa i Lofoten på onsdag. Utforsk byens severdigheter og kaféliv torsdag, slipp jubelen løs på toppen av tinden søndag.

  Norge Rundt-billetten er gyldig for ubegrenset reise i Norge i 14 dager. Vi har delt landet i 3 soner, og du kan velge mellom reise i en sone, to soner eller hele Norge. Vi gjør oppmerksom på at det er et begrenset antall plasser per avgang så vi anbefaler at du planlegger og bestiller så tidlig som mulig.

  Bestilling for 2015 sesongen åpner 15. oktober 2014.

  Sonekart

  Klikk på kartet for større kart

  Pristabell

  Antall soner

  Priser voksen

  Priser barn

  1

  2775,-

  2080,-

  2

  3375,-

  2530,-

  Hele Norge

  3975,-

  2980,-

  Ekstra uke

  1750,-

  1315,-

  Vilkår

  • Første strekning kan ikke endres, men ellers står du fritt til å legge opp og endre reiseruten som du ønsker innenfor reiseperioden du har valgt. Du kan fly så mye du vil, men bare 2 ganger i hver retning på samme strekning. 
  • Antall plasser er begrenset på de mest populære strekningene. Du kan bestille frem til 2 timer før avreise, men det er anbefalt å bestille så tidlig som mulig for å sikre seg plass på ønskede avganger. 
  • Barn 2-11 år som reiser sammen med en foresatt, får 25% rabatt. (Barn under 12 år kan ikke reise alene.)
  • Starter du reisen på en av våre internasjonale strekninger inkluderer vi reisen til og fra Norge (gjelder kun på Widerøe's egne flyvninger og til/fra sone Sør-Norge). 
  • Billetten er ikke refunderbar etter første flyvning og det er ikke mulig å endre navn.

  Planlegg turen

  Widerøe flyr til 44 reisemål i Norge, se på sonekartet for å se hvor vi flyr og legg merke til knutepunktene. Vi anbefaler å bestille ønskede flyavganger så tidlig som mulig for å sikre seg plass på flyet.

  Reisetips