In English

Norge Rundt-billetten

Hele Norge på en billett - fly ubegrenset* med Widerøe i 14 dager i sommer!

Norge Rundt-billetten er gyldig for ubegrenset* reise i Norge i 2 uker i perioden 19. juni - 27. august 2014. Vi har delt landet i 3 soner, og du kan velge mellom reise i en sone, to soner eller hele Norge. 

Sonekart

Klikk på kartet for større kart

Pristabell

Antall soner

Priser voksen

Priser barn

1

2775,-

2080,-

2

3375,-

2530,-

Hele Norge

3975,-

2980,-

Ekstra uke

1750,-

1315,-

Vilkår Norge Rundt billetten

Vilkår

  • Første strekning kan ikke endres, men ellers står du fritt til å legge opp og endre reiseruten som du ønsker innenfor reiseperioden du har valgt. Du kan fly så mye du vil, men bare 2 ganger i hver retning på samme strekning. 
  • Antall plasser er begrenset på de mest populære strekningene. Du kan bestille frem til 2 timer før avreise, men det er anbefalt å bestille så tidlig som mulig for å sikre seg plass på ønskede avganger. 
  • Barn 2-11 år som reiser sammen med en foresatt, får 25% rabatt. (Barn under 12 år kan ikke reise alene.)
  • Starter du reisen på en av våre internasjonale strekninger inkluderer vi reisen til og fra Norge (gjelder kun på Widerøe's egne flyvninger og til/fra sone Sør-Norge). 
  • Billetten er ikke refunderbar etter første flyvning og det er ikke mulig å endre navn.

Planlegg turen

Widerøe flyr til over 40 reisemål i Norge, se på sonekartet for å se hvor vi flyr og legg merke til knutepunktene. Vi anbefaler å bestille ønskede flyavganger så tidlig som mulig for å sikre seg plass på flyet.

Reisetips:


    Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.