In English

Norge Rundt-billetten

Fest setebeltet. Nå kan du oppleve hele Norge med én billett.

Skulle du gjerne ha sett mer av Norge? Mange drømmer om å oppleve mer av sitt nærmeste ferieland. Men det er langt fra Kristiansand til Hammerfest, og kanskje virker det vanskelig å velge noen få høydepunkter? 

Vår Norge Rundt-billett gjør det enklere å gjøre drømmen om Norge virkelig. Ta et bad i Oslofjorden på mandag, sleng snøret ut fra ripa i Lofoten på onsdag. Utforsk byens severdigheter og kaféliv torsdag, slipp jubelen løs på toppen av tinden søndag.

Norge Rundt-billetten er gyldig for ubegrenset reise i Norge i 14 dager. Vi har delt landet i 3 soner, og du kan velge mellom reise i en sone, to soner eller hele Norge. Vi gjør oppmerksom på at det er et begrenset antall plasser per avgang så vi anbefaler at du planlegger og bestiller så tidlig som mulig.

Reiseperiode: 18. juni til og med 27. august 2015.

Sonekart

Klikk på kartet for større kart

Pristabell

Antall soner

Priser voksen

Priser barn

1

2790,-

2093,-

2

3390,-

2543,-

Hele Norge

3990,-

2993,-

Ekstra uke

1790,-

1343,-

Vilkår

  • Første strekning kan ikke endres, men ellers står du fritt til å legge opp og endre reiseruten som du ønsker innenfor reiseperioden du har valgt. Du kan fly så mye du vil, men bare 4 ganger på hver strekning.
  • Du kan bestille frem til 2 timer før avreise, men vi anbefaler deg å bestille så tidlig som mulig. Antall plasser er begrenset og de mest populære strekningene fylles raskt opp.
  • Barn 2-11 år som reiser sammen med en foresatt, får 25% rabatt. (Barn under 12 år kan ikke reise alene.)
  • Starter du reisen på en av våre internasjonale strekninger inkluderer vi reisen til og fra Norge.  Dette gjelder kun på Widerøe's egne flyvninger til/fra sone Sør-Norge.  Internasjonale strekninger kan bare benyttes som første eller siste reise med Norge Rundt-billetten.  
  • Avbestilling: Det er 24 timers angrefrist etter første reise er bestilt dersom du ønsker å avbestille hele reisen. Deretter er det ingen refusjon. Enkeltstrekninger kan kanselleres inntil 2 timer før avgang. Navn kan ikke endres.

Planlegg turen

Widerøe flyr til 44 reisemål i Norge, se på sonekartet for å se hvor vi flyr og legg merke til knutepunktene. Vi anbefaler å bestille ønskede flyavganger så tidlig som mulig for å sikre seg plass på flyet.

Reisetips