In English

EuroBonus

Er du EuroBonus-medlem? På mange av våre strekninger innenlands og alle til utlandet gir medlemskapet deg verdifulle poeng når du flyr med oss. Det kan raskt gi deg både bonusreiser og andre fordeler. Og husk at du får sølvkort allerede etter 5 t/r reiser.


EuroBonus tilbud og nyheter

Som EuroBonus-medlem kan du i tillegg til nyttige servicefordeler, benytte deg av en rekke spennende tilbud på: Bonusreiser, hotellopphold, leiebil, reiseguider og andre reiseartikler.


EuroBonus på norske innenriksruter

EuroBonus-poeng på norske innenriksreiser ble gjeninnført i 2013. Det byr på mange fordeler for deg som er EuroBonus-medlem.

  Om EuroBonus

  EuroBonus er et bonusprogram for deg som reiser med Widerøe, SAS og Star Alliance eller andre samarbeidspartnere. Et medlemskap i EuroBonus gir deg tilgang til bonusreiser, egne tilbud og nyttige servicefordeler.

   Medlemsnivåer

   EuroBonus Basic med Widerøe
   Medlem – opptil 20000 poeng

   • Poengopptjening på utallige flyselskap
   • Billigere leiebil
   • Eksklusive medlemstilbud

   EuroBonus Sølv med Widerøe
   Sølv – fra 20000 poeng / 10 enveisreiser

   • 1 ekstra bagasje
   • Innsjekk på Business
   • Økt tilgang på bonusreiser med SAS

    EuroBonus Gull med Widerøe
    Gull – fra 50000 poeng / 50 enveisreiser

    EuroBonus Diamant med Widerøe
    Diamant– fra 100000 poeng / 100 enveisreiser

    EuroBonus har fire medlemsnivåer: Medlem, Sølv, Gull og Diamant. Ditt medlemsnivå avhenger av grunnpoeng du opptjener i løpet av din kvalifiseringsperiode som er på 12 mnd. fra du melder deg inn i programmet. Oppnå Sølv-, Gull- og Diamant-status raskere med Widerøe eller SAS flygninger i alle kvalifiserte bookingklasser. 10 enveisflygninger gir sølv, 50 gir Gull og 100 gir Diamant.

    Bli EuroBonus-medlem

    Det er gratis å være medlem, og du starter opptjening av bonuspoeng med det samme. Bonuspoengene du tjener når du reiser med Widerøe, SAS og en rekke andre partnere, kan du ta ut i bonusreiser eller i andre attraktive tilbud. Alle barn er selvsagt velkommen som EuroBonus-medlem. Bli medlem  nå - det lønner seg!

    Slik opptjener du poeng

    Antall poeng varierer i forhold til reisemål, distanse og hvilken klasse du reiser i. Du kan også tjene poeng ved å fly med andre selskaper, overnatting på hotell, og ved leie av bil. Du opptjener bonuspoeng på alle Widerøes utenlandsruter og utvalgte ruter i Norge.

    Bruke poeng

    EuroBonus-poengene dine kan ta deg på reiser rundt i verden. Utnytt poengene på bonusreiser med Widerøe, SAS og våre partnere, på hotell, leiebil og andre attraktive tilbud. Familien din kan også nyte godt av dine poeng - så hvorfor ikke gi bort en reise!