In English

EuroBonus

EuroBonus-poeng på enda flere ruter!

Vi har utvidet EuroBonus-ordningen til å gjelde alle Widerøes direkteruter. Unntaket er de såkalte "anbudsrutene", hvor Samferdselsdepartementet forbyr både opptjening og uttak.


Er du ikke EuroBonus-medlem? På mange av våre strekninger innenlands og alle til utlandet gir medlemskapet deg verdifulle poeng når du flyr med oss. Det kan raskt gi deg både bonusreiser og andre fordeler. Og husk at du får sølvkort allerede etter 5 t/r reiser.


EuroBonus tilbud og nyheter

Som EuroBonus-medlem kan du i tillegg til nyttige servicefordeler, benytte deg av en rekke spennende tilbud på: Bonusreiser, hotellopphold, leiebil, reiseguider og andre reiseartikler.

Om EuroBonus

EuroBonus er et bonusprogram for deg som reiser med Widerøe, SAS, Star Alliance eller andre samarbeidspartnere. Et medlemskap i EuroBonus er gratis og gir deg tilgang til bonusreiser, egne tilbud og nyttige servicefordeler.

  Medlemsnivåer

  EuroBonus Basic med Widerøe
  Medlem – opptil 20000 poeng

  • Poengopptjening på utallige flyselskap
  • Billigere leiebil
  • Eksklusive medlemstilbud

  EuroBonus Sølv med Widerøe
  Sølv – fra 20000 poeng / 10 enveisreiser

  • 1 ekstra bagasje
  • Innsjekk på Business
  • Økt tilgang på bonusreiser med SAS

   EuroBonus Gull med Widerøe
   Gull – fra 45000 poeng / 45 enveisreiser

   EuroBonus Diamant med Widerøe
   Diamant– fra 90000 poeng / 90 enveisreiser

   Slik opptjener du poeng

   Så snart du har meldt deg inn, kan du begynne å opptjene EuroBonus-poeng. Antall poeng varierer i forhold til reisemål, distanse og hvilken klasse du reiser i. Du kan også tjene poeng ved å fly med andre selskaper, overnatting på hotell, og ved leie av bil.

   Bruke poeng

   EuroBonus-poengene dine kan ta deg på reiser rundt i verden. Utnytt poengene på bonusreiser med Widerøe, SAS og våre partnere, på hotell, leiebil og andre attraktive tilbud. Familien din kan også nyte godt av dine poeng - så hvorfor ikke gi bort en reise!