In English

EuroBonus

Om EuroBonus

EuroBonus er et bonusprogram for deg som reiser med Widerøe, SAS og Star Alliance eller andre samarbeidspartnere. Et medlemskap i EuroBonus gir deg tilgang til bonusreiser, egne tilbud og nyttige servicefordeler.

EuroBonus tilbud og nyheter

Som EuroBonus-medlem kan du i tillegg til nyttige servicefordeler, benytte deg av en rekke spennende tilbud på: Bonusreiser, hotellopphold, leiebil, reiseguider og andre reiseartikler.

Nye EuroBonus

I april 2014 blir SAS EuroBonus enda bedre med EuroBonus Diamant, et nytt medlemsnivå for deg som reiser minst 50 t/r-reiser med SAS og Widerøe eller opptjener 100 000 Grunnpoeng i løpet av et år. En annen stor fordel, er at du raskere blir Sølvmedlem - etter bare fem t/r reiser med Widerøe og SAS i stedet for ti.

EuroBonus på norske innenriksruter tilbake!

EuroBonus-poeng på norske innenriksreiser er gjeninnført fra 21. mai 2013! Det byr på mange fordeler for deg som er EuroBonus-medlem.

Medlemsnivåer


Basic – opptil 20000 poeng

  • Poeng på 34 flyselskap
  • Billigere leiebil
  • Eksklusive medlemstilbud


Sølv – fra 20000 til 50000 poeng

  • 1 ekstra bagasje
  • Innsjekk på Business
  • 15% mer poeng


Gull – fra 50000 poeng

  • 1 ekstra bagasje
  • Tilgang til lounge og Fast Track
  • 25% mer poeng
EuroBonus har tre medlemsnivåer: Basic, Sølv og Gull. Ditt medlemsnivå avhenger av Grunnpoeng du opptjener i løpet av din kvalifiseringsperiode som er på 12 mnd. fra du melder deg inn i programmet. Oppnå Sølv- og Gull-status raskere med kvalifiserte flygninger med SAS eller Widerøe i alle kvalifiserte bookingklasser. 20 enveisflygninger gir sølv og 50 gir Gull.

Bli EuroBonus-medlem

Det er gratis å være medlem, og du starter opptjening av bonuspoeng med det samme. Bonuspoengene du tjener når du reiser med Widerøe, SAS og en rekke andre partnere, kan du ta ut i bonusreiser eller i andre attraktive tilbud. Alle barn er selvsagt velkommen som EuroBonus-medlem. Bli medlem  nå - det lønner seg!

Slik opptjener du poeng

Antall poeng varierer i forhold til reisemål, distanse og hvilken klasse du reiser på. Du kan også tjene poeng ved å fly andre selskaper, hotellovernattinger, og ved leie av bil. Du opptjener bonuspoeng på alle Widerøes utenlandsruter og utvalgte ruter i Norge.

Bruke poeng

EuroBonus-poengene dine kan ta deg på reiser rundt i verden. Utnytt poengene på bonusreiser med SAS og våre partnere, på hotell, leiebil og andre attraktive tilbud. Familien din kan også nyte godt av dine poeng - så hvorfor ikke gi bort en reise!

 Rutekart Widerøe EuroBonus