In English

EuroBonus

Med Widerøe får du EuroBonus-poeng både her og der

Med Widerøe får du EuroBonus-poeng både her og der

Er du EuroBonus-medlem? På mange av våre strekninger gir medlemskapet deg verdifulle poeng når du flyr med oss. Det kan raskt gi deg både bonusreiser og andre fordeler. Og husk at du får sølvkort allerede etter 5 t/r reiser.


EuroBonus tilbud og nyheter

Som EuroBonus-medlem kan du i tillegg til nyttige servicefordeler, benytte deg av en rekke spennende tilbud på: Bonusreiser, hotellopphold, leiebil, reiseguider og andre reiseartikler.


Innenlands-lounge med Widerøe på Oslo lufthavn Gardermoen

Ny innenlands-lounge

Nå er en splitter ny innenlands-lounge åpnet. Du finner den ved gate 15 på Oslo Lufthavn Gardermoen. Reiser du med Flex/Full Flex-billett, eller er EuroBonus Gull- eller Diamantmedlem, kan du besøke loungen gratis. Velkommen!

Nye EuroBonus

Nå har EuroBonus blitt enda bedre med EuroBonus Diamant, et nytt medlemsnivå for deg som reiser minst 50 t/r-reiser med SAS og Widerøe eller opptjener 100 000 Grunnpoeng i løpet av et år. En annen stor fordel, er at du raskere blir Sølvmedlem - etter bare fem t/r reiser med Widerøe og SAS i stedet for ti.

Fast Track Bergen, Trondheim, Stavanger og Oslo

Nå er det Fast Track på Bergen Lufthavn Flesland (fra 25. august), Trondheim Lufthavn Værnes, Stavanger Lufthavn Sola og Oslo Gardermoen. Fast Track er tilgjengelig for alle EuroBonus Diamant- og Gullmedlemmer og alle som reiser med Full Flex/Flex-billett med Widerøe eller "SAS Plus" med SAS.

  EuroBonus på norske innenriksruter tilbake

  EuroBonus-poeng på norske innenriksreiser ble gjeninnført i 2013. Det byr på mange fordeler for deg som er EuroBonus-medlem.

   Om EuroBonus

   EuroBonus er et bonusprogram for deg som reiser med Widerøe, SAS og Star Alliance eller andre samarbeidspartnere. Et medlemskap i EuroBonus gir deg tilgang til bonusreiser, egne tilbud og nyttige servicefordeler.

    Medlemsnivåer

    EuroBonus Basic med Widerøe
    Medlem – opptil 20000 poeng

    • Poengopptjening på utallige flyselskap
    • Billigere leiebil
    • Eksklusive medlemstilbud

    EuroBonus Sølv med Widerøe
    Sølv – fra 20000 poeng / 10 enveisreiser

    • 1 ekstra bagasje
    • Innsjekk på Business
    • Økt tilgang på bonusreiser med SAS

     EuroBonus Gull med Widerøe
     Gull – fra 50000 poeng / 50 enveisreiser

     • 2 ekstra bagasje
     • Tilgang til lounge og Fast Track
     • 25% mer poengopptjening

     EuroBonus Diamant med Widerøe
     Diamant– fra 100000 poeng / 100 enveisreiser

     • 2 ekstra bagasje
     • Tilgang til lounge og Fast Track
     • 25% mer poengopptjening
     EuroBonus har fire medlemsnivåer: Medlem, Sølv, Gull og Diamant. Ditt medlemsnivå avhenger av Grunnpoeng du opptjener i løpet av din kvalifiseringsperiode som er på 12 mnd. fra du melder deg inn i programmet. Oppnå Sølv-, Gull- og Diamant-status raskere med kvalifiserte flygninger med SAS eller Widerøe i alle kvalifiserte bookingklasser. 10 enveisflygninger gir sølv, 50 gir Gull og 100 gir Diamant.

     Bli EuroBonus-medlem

     Det er gratis å være medlem, og du starter opptjening av bonuspoeng med det samme. Bonuspoengene du tjener når du reiser med Widerøe, SAS og en rekke andre partnere, kan du ta ut i bonusreiser eller i andre attraktive tilbud. Alle barn er selvsagt velkommen som EuroBonus-medlem. Bli medlem  nå - det lønner seg!

     Slik opptjener du poeng

     Antall poeng varierer i forhold til reisemål, distanse og hvilken klasse du reiser på. Du kan også tjene poeng ved å fly andre selskaper, hotellovernattinger, og ved leie av bil. Du opptjener bonuspoeng på alle Widerøes utenlandsruter og utvalgte ruter i Norge.

     Bruke poeng

     EuroBonus-poengene dine kan ta deg på reiser rundt i verden. Utnytt poengene på bonusreiser med Widerøe, SAS og våre partnere, på hotell, leiebil og andre attraktive tilbud. Familien din kan også nyte godt av dine poeng - så hvorfor ikke gi bort en reise!

      Rutekart EuroBonus Widerøe