In English

Fly til Vestlandet

Avansert søk Student

  Været

  Delvis skyet 11° Delvis skyet. Flau vind, 1.5 m/s fra Sørøst. 0 mm nedbør.

  Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.

  Opplev en landsdel som hele verden valfarter til for sin vakre natur der sjøen møter høyfjellet. Fly til Vestlandet, og finn flere av Norges vakreste byer.

  Finn flybilletter til Vestlandet med Widerøe, og ta for eksempel et fly til Bergen. Opplev hvordan menneskene i denne byen tar deg vel imot, og gir deg en god start på ferien. Smak på delikatessene som selges på Fisketorget, ta en avslappende rusletur langs Bryggen, hils på pingvinene i Akvariet, eller legg turen til den storslåtte naturen. Høye fjell som ruver mot himmelen, skog og idylliske fjordarmer er noe som får frem nasjonalromantikken i noen og enhver.

  Reise til Vestlandet

  Kjøp flybilletter til Vestlandet med Widerøe, og du er garantert å finne noe som passer dine interesser, enten du er ute etter frisk luft og imponerende naturopplevelser, eller et urbant og pulserende natteliv. Vi flyr deg til forskjellige destinasjoner som gir deg flotte utgangspunkt for minneverdige opplevelser.

  Du kan i tillegg til Bergen fly til Ørsta/Volda, Florø, Førde, Sandane, Sogndal og Stavanger. Stavanger har lenge vært Norges oljehovedstad, og var i 2008 også Europas kulturhovedstad. Eller hva med et fly til Kristiansund, Haugesund eller Molde? Det er ikke uten grunn at Vestlandet er en landsdelen hvor du virkelig finner noe som passer for alle!