In English

Fly til Vesterålen

Avansert søk Student

  Været

  Delvis skyet 4° Delvis skyet. Svak vind, 1.9 m/s fra Øst-sørøst. 0 mm nedbør.

  Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.

  Fly til Vesterålen for å oppleve denne øygruppen i Nordland, kanskje mest kjent for den utrolig vakre Trollfjorden og sin eksotiske spermhvalsafari.

  Vesterålen ligger helt nord i Nordland. I tillegg til spennende hvalsafari byr Vesterålen på både golf, jakt, fiske, klatring, sykling, padling, dykking og fjellvandring. Du kan også kjøpe flybilletter til Vesterålen med Widerøe, og oppleve severdigheter som Museum Nord, Galleri Bølgeblikk, Atelier Næss, Fjøset, Hurtigrutemuseet, Nordlyssenteret og Dukkehuset. Det nedlagte fiskeværet Nyksund er også et spennende sted å oppsøke, med eget hotell, restaurant og aktiviteter.

  Reise til Vesterålen

  Øygruppen byr på en rekke opplevelser og severdigheter, men hvis du skulle ønske det, kan du bare slappe av og nyte den fantastiske naturen Vesterålen har å by på. Du kan fly med Widerøe og lande forskjellige steder. For eksempel kan du fly til Stokmarknes, Hurtigrutens hjemsted, og en eksotisk liten kystby som har gitt liv til band som Banana Airlines og Madrugada.

  Du kan også fly til Andenes, et fiskevær av den virkelig gode, gamle sorten. På dette vakre og spektakulære stedet fristes det med hvalsafari i midnattssol, nordlys betraktet fra badestampen og gastronomiske opplevelser på stedets restauranter. Eller går du kanskje heller for en natt i lavvo, gjerne med helgrillet gris på bålet?

  Reiser du om sommeren kan du også benytte deg av vårt sykkeltilbud Fly and Bike i Vesterålen. Dette unike tilbudet gir deg muligheten til å bestille leiesykkel som venter på deg når du ankommer flyplassen. Slik kan du oppleve vakre Vesterålen fra sykkelsetet.