In English

Fly til Vesterålen

Avansert søk Student

  Været

  Klarvær 6° Klarvær. Lett bris, 3.5 m/s fra Nord. 0 mm nedbør.

  Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.

  Fly til Vesterålen for å oppleve denne øygruppen i Nordland, kanskje mest kjent for den utrolig vakre Trollfjorden og sin eksotiske spermhvalsafari.

  Vesterålen ligger helt nord i Nordland. I tillegg til spennende hvalsafari byr Vesterålen på både golf, jakt, fiske, klatring, sykling, padling, dykking og fjellvandring. Du kan også oppleve severdigheter som Museum Nord, Galleri Bølgeblikk, Atelier Næss, Fjøset, Hurtigrutemuseet, Nordlyssenteret og Dukkehuset. Det nedlagte fiskeværet Nyksund er også et spennende sted å oppsøke, med eget hotell, restaurant og aktiviteter. 

  REISE TIL VESTERÅLEN
  Øygruppen byr på en rekke opplevelser og severdigheter, men du kan også bare slappe av og nyte den fantastiske naturen Vesterålen har å by på. 

  Du kan fly til Andenes. På dette vakre og spektakulære stedet fristes det med hvalsafari i midnattssol, nordlys betraktet fra badestampen og gastronomiske opplevelser på stedets restauranter. Widerøe har flere daglige flyvninger Andenes fra Bodø og Tromsø til Andenes.

  Du kan også fly til Stokmarknes, Hurtigrutens hjemsted, og en eksotisk liten kystby som har gitt liv til band som Banana Airlines og Madrugada. Widerøe har flere daglige flyvninger fra Bodø og Tromsø med gode flyforbindelser fra resten av landet. I perioden 27.6.-12.8. flyr vi også direkte Oslo - Stokmarknes på tirsdager, torsdager og lørdager.

  Leie sykkel?
  Reiser du til Stokmarknes om sommeren kan du også benytte deg av vårt sykkeltilbud Fly and Bike.  Dette unike tilbudet gir deg muligheten til å bestille leiesykkel som venter på deg når du ankommer flyplassen. Slik kan du oppleve vakre Vesterålen fra sykkelsetet.