In English

Fly til Vadsø

Avansert søk Student

  Været

  Delvis skyet -1° Delvis skyet. Lett bris, 3.5 m/s fra Nordvest. 0 mm nedbør.

  Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.

  Midnattssol, kritthvite strender og krystallklart hav er tre gode grunner til at du bør fly til Vadsø. Her kan du også få med deg litt av finsk kultur.

  Her i Finnmarks administrative hovedstad kan du oppleve litt av finsk kultur og bosetting. Vadsø var nemlig kjerneområde for den finske innvandringen på 1800-tallet. Fly til Vadsø, og finn Innvandrermonumentet, Tuomainenegården og Ruija Kvenmuseum.

  Flybilletter til Vadsø

  Stedet har mange opplevelser å by på. Fly til Vadsø om du ønsker å prøve deg på vindsurfing, kiting, sykkelturer, snøscooterkjøring, kongekrabbesafari, lange fotturer og annet som egner seg godt under midnattssolens gylne himmel eller i nordlysets trolske fargespill.

  Og med en beliggenhet ved verdens mest fiskerike hav, sier det seg selv at havfisket her er helt fantastisk. Flotte fiskevann og flere gode lakseelver er en annen grunn til å finne flybilletter til Vadsø.

  Reise til Vadsø

  Og skal du fly til Vadsø, er det en god idé å legge turen til Vadsø Museum, som du finner i sentrum. Her er det samlet masse spennende informasjon om den kvenske kulturen som har dannet bakgrunn for livet på Varanger-halvøya.

  Du kan også prøve deg på en utendørs vedfyrt badstu og badestamp bare noen kilometer unna Vadsø sentrum. Nærmere bestemt på svenske besøksgården Sirkka-gården. Flere steder tilbyr også spa-pakker til sine gjester.

  Det er mange gode grunner til å fly til Vadsø med Widerøe, men vi flyr deg til flere steder i denne praktfulle delen av Norge. Ta for eksempel fly til Kirkenes, hvor du blant annet kan klatre i fjellet, rappellere, dra på reinsdyrssafari eller seile i elvebåt langs Russergrensen. Sjekk også ut Widerøes fly til Vardø og Båtsfjord.