In English

Fly til Trøndelag

Avansert søk Student

  Været

  Skyet 13° Skyet. Flau vind, 0.9 m/s fra Nord. 0 mm nedbør.

  Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.

  Historiske Trøndelag byr på alt fra moskuser, helleristninger og ærverdige bygg til caféer, restauranter og utesteder. Fly til Trøndelag, se og nyt!

  Trøndelag er et sted hvor historien er sterkere enn de fleste andre steder. Her kan du besøke Stiklestad, hvor Olav den Hellige falt under slaget i 1030, eller du kan se nærmere på graven hans i den majestetiske og ruvende Nidarosdomen. For å oppleve et sted denne som både var og er et viktig sted for Pilegrimsvandrere, bør du fly til Trondheim. Kanskje du vil slå følge med dem et stykke på veien?

  Reise til Trøndelag

  Naturen her er spennende og variert, og severdighetene er mange. Du kan se moskus på Dovre, 6 000 år gamle helleristninger på Bøla, eller den fascinerende bebyggelsen på Røros. Denne gamle samlingen av hus er faktisk med på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

  Du kan kjøpe flybilletter til Trøndelag med Widerøe og lande flere forskjellige steder som gir deg flotte utgangspunkt for minneverdige opplevelser. I tillegg til Trondheim, kan du fly til Rørvik, om du kan tenke deg ramsalte opplevelser i en sjarmerende kystby, eller fly til Namsos, også kjent som trønderrockens vugge. Hvert år arrangeres Namsos Rockfestival, i tillegg til at byen viser sitt engasjement for musikk gjennom det statlig støttede prosjektet Rock City Namsos.