In English

Fly til Tromsø

Avansert søk Student

  Været

  Skyet 5° Skyet. Flau vind, 0.8 m/s fra Sørvest. 0 mm nedbør.

  Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.

  Vil du havne i "Nordens Paris", bør du fly til Tromsø. For selv om Tromsø er bare Norges 7. største by, er den utelivsby nummer én.

  Status som utelivsby nummer én kan kanskje skyldes de mer enn 10 000 studentene på universitetet og høgskolen. Eller kanskje skyldes det de gjestmilde og hyggelige innbyggerne. Sannsynligvis er det en kombinasjon.

  Ved å fly til Tromsø kan du også høre byens eget symfoniorkester, nyte brygget fra byens eget ølbryggeri, besøke domkirken i tre eller benytte deg av de fantastiske mulighetene for friluftsliv.

  Flybilletter til Tromsø

  Reiser du til Tromsø vinter og vår, kan du ta turen ut av byen og teste de verdensberømte Lyngsalpene med pudderplanker under bindingene. Fjellene i Lyngen gir deg den vakreste rammen rundt fart og spenning man kan tenke seg. Kjøp flybilletter til Tromsø sommerstid, og du kan spille noen runder med golf i midnattssolen. Garantert en opplevelse du ikke vil glemme med det første.

  Av andre opplevelser du bør få med deg om du tar fly til Tromsø, er Fjellheisen. Den tar deg opp til et fantastisk utkikkspunkt. Her kan du gå tur, spise i kaféen eller bare nyte den nydelige utsikten over byen.

  Reise til Tromsø

  Polarmuseet er også verdt et besøk om du skal reise til Tromsø. Museet ligger idyllisk til i en av Tromsøs eldste boligområder, Skansen. Alle bygningene er fredet av Riksantikvaren. Her kan du se gjenstander, fotografier og mye mer fra polarhistorien i Norge. Blant annet historien om de kjente polfarerne Roald Amundsen og Fridtjof Nansen.

  Fly til Tromsø, som er Widerøe's knutepunkt i det nordligste Norge. Du kan også fly til Troms og lande flere flotte steder i denne delen av landet. Ta for eksempel et fly til Sørkjosen, og ta turen innom Reisa Nasjonalpark. Du kan kjøre elvebåt inn i nasjonalparken, dra på fjellvandring eller kjøre snøscooter. Vil du oppleve den flotte Hinnøya, Norges største øy, kan du også fly til Harstad/Narvik med Widerøe.