In English

Fly til Troms

Avansert søk Student

  Været

  Skyet 5° Skyet. Flau vind, 0.8 m/s fra Sørvest. 0 mm nedbør.

  Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.

  Hvis du vil oppleve et område som er helt vilt, både når det kommer til opplevelser i naturen og et yrende uteliv på kveldstid, bør du fly til Troms.

  I Tromsø eller Sørkjosen i Troms finner du noe av det beste norsk natur har å by på. Besøk for eksempel en av de tre nasjonalparkene som ligger her; Øvre Dividal i Målselv, Reisa i Nordreisa og Ånderdalen på Senja. I Senja er Senjatrollet i hulder- og trollparken verdt et besøk.

  Du kan også fly til Troms for å se nærmere på dyrelivet i denne delen av verden, og noen timer i Polar Zoo gir deg muligheten til å bli kjent med skapningene som holder til her nord. Når dagene går mot slutten, og du er klar for litt uteliv, er det få steder i dette landet, ja, kanskje i denne verden, som er bedre å være i enn Tromsø. Bare gled deg!

  Reise til Troms

  Du kan kjøpe flybilletter til Troms hos Widerøe, og lande flere forskjellige steder for en variert Nord-Norge-opplevelse. Som nevnt over, kan du fly til Tromsø eller Sørkjosen. Med Widerøe kan du også fly til Harstad, hvor du i tillegg til flott natur kan oppleve Festspillene i Nord-Norge. Benytt anledningen til å være med en av de utallige båtene ut på havet, og trekk inn lukten av friskt sjøvann mens du nyter synet av Harstads fantastiske skjærgård.