In English

Fly til Stokmarknes

Avansert søk Student

  Været

  Delvis skyet 3° Delvis skyet. Laber bris, 7.1 m/s fra Øst-nordøst. 0 mm nedbør.

  Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.

  Fly til Stokmarknes, og du havner i en eksotisk liten kystby som ligger både vakkert og idyllisk plassert i Vesterålen.

  Denne sjarmerende byen i Nordland huser i overkant av 3.000 innbyggere, og har gitt liv til vidt forskjellige band som Banana Airlines og Madrugada. Mest kjent er nok byen likevel for å være hjemsted for selveste Hurtigruta. Her finner man derfor Hurtigrutemuseet, den landsatte hurtigruten Finnmarken og selvfølgelig et eget hurtigruteanløp.

  Flybilletter til Stokmarknes

  Ved å fly til Stokmarknes vil du garantert bli fristet med en fascinerende og storslått natur som legger forholdene godt til rette for fjellturer, fiske, jakt og lignende friluftsaktiviteter. Med Widerøe finner du flybilletter til Stokmarknes Lufthavn Skagen.

  Med sin sjarm og allsidige opplevelser er det lett å anbefale å fly til Stokmarknes. Men Widerøe flyr deg også til andre flotte steder i Lofoten og Vesterålen. Ta for eksempel fly til Andenes, med måker og havsprut på alle kanter av Andøya. Dette er et sjarmerende fiskevær av den virkelig gode, gamle sorten. Vil du oppleve Lofoten, kanskje til og med Norge, på sitt aller beste, bør du fly til Svolvær. Her finner du mektige fjorder med skapninger som havørn og spekkhoggere blant steile fjell.

  Sjekk også ut Widerøes fly til Røst, LeknesHarstad/Narvik og Narvik.