In English

Fly til Stavanger

Avansert søk Student

  Været

  Delvis skyet 7° Delvis skyet. Svak vind, 1.7 m/s fra Sør-sørvest. 0 mm nedbør.

  Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.

  Du finner en moderne og pulserende by på Vestlandet ved å fly til Stavanger, også kjent som Norges oljehovedstad, med en internasjonal atmofsfære.

  Stavanger har lenge vært Norges oljehovedstad, og var i 2008 også Europas kulturhovedstad. Finn flybilletter til Stavanger, og sjekk ut en rekke museer som Norsk Oljemuseum, Arkeologisk museum og Rogaland Kunstmuseum. Byen kan også skilte med konserthus, teater og universitet.

  Hvis du ønsker aktivitet, er det perfekt å fly til Stavanger. Her kan du både fiske, golfe, sykle i terrenget, surfe, spille tennis, stå på ski eller hva du ellers måtte ønske å gjøre. En sightseeingrunde i helikopter er også å anbefale.

  Flybilletter til Stavanger

  Det er altså mange gode grunner til å fly til Stavanger, hvor du finner alt innenfor rekkevidde. Opplev en herlig blanding av kultur, natur og severdigheter. Sjekk også ut byens mange spennende kafeer og spisesteder.

  Du kan finne dine flybilletter til Stavanger hos Widereøe. Du kan også fly til Vestlandet og lande flere andre flotte steder med oss. Ta for eksempel fly til Førde. Denne lille byen er Sogn og Fjordanes fylkessenter, og det perfekte utgangspunkt for å oppleve den voldsomme naturen distriktet har å by på. Med Widerøe kan du eksempelvis også fly til HaugesundSogndal og Bergen.