In English

Fly til Sørlandet

Avansert søk Student

  Været

  Lettskyet 14° Lettskyet. Svak vind, 1.6 m/s fra Nord-nordvest. 0 mm nedbør.

  Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.

  Her finner du Norges eget sommer paradis, med badeplasser, klatretrær, dyrepark og badeland. Fly til Sørlandet for en ferie perfekt for hele familien.

  Skjærgården med sine utallige badeplasser på svaberg og i lune viker byr på en flott ferie for både store og små. I en slik vennlig natur er det lett for hele familien å like seg, og det er ikke langt mellom opplevelser og aktiviteter som barna elsker. Finn også flybilletter til Sørlandet om du ønsker action og spenning ved å rafte i elver som Otra, eller velg Mandalselva for en noe lavere puls. Sørlandsidyllen er også perfekt å utforske på sykkelsetet hvor du kan la sansene fange inntrykk på vei til neste badestrand.

  Reise til Sørlandet

  Hvis du liker deg i det våte element, er det vel få steder det er mer trivelig å padle i kajakk enn mellom de sørlandske holmer og skjær. Fly til Kristiansand, og land midt i hjertet av idyllen. Norges femte største by er et paradis som flommer over av blomster, noe som gjør den vennlige sørlandsbyen enda vennligere.

  Sjarmerende trehusbebyggelse i gamlebyen, koselige caféer og gode shoppingmuligheter er gode grunner til å fly til Sørlandet. Men barnas favorittt, Kristiansand Dyrepark, er også verdt å få med seg. Kaptein Sabeltann, de morsomme lekeapparatene og de utallige små og store dyrene garanterer for en koselig ferieopplevelse for hele familien.