In English

Fly til Sørkjosen

Avansert søk Student

  Været

  Lett regn 4° Lett regn. Flau vind, 0.7 m/s fra Nordvest. 0.3 mm nedbør.

  Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.

  Sørkjosen lufthavn stenger pga asfaltering 8.-11. juli 2016.

  Rullebanen på Leknes skal re-asfalteres og blir derfor stengt for flytrafikk disse dagene. 
  Vi må dermed dessverre kansellere følgende avganger:  
  09.juli        WF922/WF923        
  10.juli        WF922/WF923

  Ved å fly til Sørkjosen vil du garantert få sterke naturopplevelser med blant annet jerv og gaupe. Ta også turen innom Reisa Nasjonalpark.

  Finn flybilletter til Sørkjosen med Widerøe, og havn i Nordreisa kommune i Nord-Troms. Sørkjosen Lufthavn er nærmeste flyplass for reisende til Storslett, Kåfjord, Kvænangen og Skjervøy. Stedet er et ypperlig utgangspunkt for turer i natur hvor du kan møte på jerv og gaupe.

  Ved å fly til Sørkjosen vil du også garantert få sterke naturopplevelser hvis turen går innom Reisa Nasjonalpark. Her renner den flotte Reisaelva med sine store fall, Immofossen og Mollisfossen.

  Flybilletter til Sørkjosen

  Du kan også kjøre elvebåt inn i nasjonalparken, dra på fjellvandring, kjøre snøscooter eller benytte områdets omfattende skianlegg. Ønsker du bare å slappe av, kan du fly til Sørkjosen, og kose deg med en kopp kaffe i stedets trivelige sentrum.

  På Uløya finner du Havnnes, som arrangerer sin egen kulturfestival i begynnelsen av august. Den årlige festivalen samler lokalbefolkning og tilreisende. Festivalen er samlingspunkt for kjente artister, nordnorsk matkultur og moro sammen med blide arrangører som byr på det beste av Troms.

  Reise til Sørkjosen

  Denne regionen er også et eldorado for deg som vil jakte eller fiske. Finn flybilletter til Sørkjosen og besøk øyene i området. Her er det gode muligheter for både hare- og rypejakt. Og for den som vil prøve fiskelykken er det nok av fjellvann å velge mellom.

  Det rike livet i sjøen kan du få med deg på en dykketur. Vi anbefaler også en tur til øya Spildra. Med guide fra Kvænangen Adventures finner du både dyregraver og menneskegraver.

  Det er mange grunner til å fly til Sørkjosen, men Widerøe flyr også til flere steder i denne praktfulle delen av Norge. Ta for eksempel fly til Hasvik, Lakselv eller Tromsø.