In English

Fly til Skottland

Avansert søk Student

  Været

  Delvis skyet 15° Delvis skyet. Svak vind, 2.7 m/s fra Nordøst. 0 mm nedbør.

  Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.

  Nyt den vakre, harmoniske skotske naturen, eller fly til Skottland for å oppleve sjelfulle storbyer med variert kulturtilbud, slott og gamle bydeler.

  Skottland har en variasjon som imponerer de fleste. Selv om det ikke er veldig stort, har den skotske naturen mye å by på. Du kan kjøpe flybilletter til Skottland med Widerøe, og la det vakre og harmoniske åslandskapet senke hvilepulsen mens du lar øynene gli over åsryggene mot horisonten. Kystlandskapet er også fascinerende. Her finner du enorme klipper og idylliske sandstrender hvor du også kan oppleve skotsk fugle- og dyreliv på nært hold.

  Reise til Skottland

  Foretrekker du litt mer kultivert natur, har golfens hjemland et utall av flotte baner for enhver smak. Skottland har også mye kultur å by på. Storbyene med lang historie gir deg mulighet til å oppleve gammel storhet i slott og gamle bydeler.

  Du kan også fly til Skottland for å se nærmere på flere slott, whiskydestillerier, mindre kystlandsbyer, sletter, strender, og høyland. Du anbefales virkelig å fly til Aberdeen hvis shopping er en syssel du setter pris på. Byen kan nemlig skilte med flust av shoppingmuligheter, samt et yrende uteliv i områdene rundt hovedgaten.