In English

Fly til Sandnessjøen

Avansert søk Student

  Været

  Skyet 7° Skyet. Svak vind, 2.2 m/s fra Sørvest. 0 mm nedbør.

  Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.

  Helgelandskysten blir ofte omtalt som verdens vakreste skjærgård. Fly til Sandnessjøen, og land midt i den barske og varierte naturen på Helgeland.

  Sandnessjøen er en liten by med nesten 6.000 innbyggere. Den barske og varierte naturen her byr på spennende aktiviteter. Skal du fly til Sandnessjøen kan vi anbefale øyhopping med sykkel, elgsafari, kajakkpadling, dykking og fjellvandring. Du kan også oppleve mer klassiske severdigheter, som Alstahaug kirke og Petter Dass-museet.

  Flybilletter til Sandnessjøen

  En annen grunn til å finne flybilletter til Sandnessjøen er byens lange kai og gode havn, som gjør den til et naturlig trafikknutepunkt for ytre Helgeland. Widerøe er imidlertid alene om å tilby fly fra Sandnessjøens eneste flyplass, Sandnessjøen Lufthavn Stokka.

  Det er lett å anbefale å fly til Sandnessjøen, men med Widerøe kan du fly til Helgeland og lande flere fantastiske steder. Finn for eksempel et fly til Mo i Rana, hvor du blant annet kan bli med på guidede turer i fjellet eller utforske ubebodde øyer med kajakk. Vil du se det imponerende fjellet Torghatten, med sitt enorme horisontale hull tvers gjennom fjellet? Finn et fly til Brønnøysund, Norges definitive geografiske midtpunkt!