In English

Fly til Sandane

Avansert søk Student

  Været

  Skyet 15° Skyet. Svak vind, 3.0 m/s fra Nordøst. 0 mm nedbør.

  Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.

  Besøk strålende fjordlandskap med kort vei til spektakulære breer og lakserike elver ved å ta et fly til Sandane, lengst nord i Sogn og Fjordane.

  Flyr du med Widerøe til Sandane Lufthavn, befinner du deg plutselig midt i Nordfjord, helt lengst nord i Sogn og Fjordane. Her blir du møtt av en overveldende natur, og Norge blir neppe mer norsk enn det er på akkurat dette stedet. Mange reiser hit for å stå på ski om sommeren, da Strynefjell er kjent som et av verdens beste sommerskisteder.

  Flybilletter til Sandane

  Du kan også fly til Sandane og ta turen innom Jostedalsbreen Nasjonalparksenter hvor du kan ta del i klatrekurs og brevandring. Ønsker du en ytterlige aktiv reise til Sandane kan du rafte, golfe eller fiske laks, før du fornøyd og sliten legger deg inn på historiske Gloppen hotell – et hotell med røtter helt tilbake til 1829.

  For den moteinteresserte er det også verdt å vite at merkene Ricco Vero og Moods of Norway har sitt utspring fra dette området

  Reise til Sandane

  Det er mange gode grunner til å finne flybilletter til Sandane. Her finner du en unik natur som er med på å skildre Vestlandet fra sin beste side og du kan erfare flere flotte turopplevelser fra fjord til fjell. En av de mest spektakulære turene kan du oppleve om du går opp til Skålatårnet, 1843 meter over havet. Turen opp er bratt, med imponerende stryk og juv, men du trenger ikke være fjellgeit for å kare deg opp til toppen. Er du ikke dagstur-entusiast som spretter fra topp til topp, kan du sove over når du kommer opp på fjellet, i Norges mest speiselle turisthytte, opprettet i 1891.

  Med Widerøe kan du fly til Vestlandet, og lande flere andre steder. Ta fly til Molde, og få med deg århundrets norske byggverk, Atlanterhavsveien. Eller hva med et fly til Sogndal, hvor du lander i en av de vakreste krokene i landet.