In English

Fly til Rørvik

Avansert søk Student

  Været

  Lett regn 9° Lett regn. Lett bris, 3.9 m/s fra Sørvest. 0.8 mm nedbør.

  Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.

  Frister ramsalte opplevelser i en sjarmerende kystby, bør du ta et fly til Rørvik, preget av fjorder, viker og nesten 6000 øyer, holmer og skjær.

  Denne idylliske småbyen ligger i Vikna kommune hvor lanskapet er preget av fjorder, viker og nesten 6000 øyer, holmer og skjær. I disse praktfulle omgivelsene finnes det hele fem forskjellige verneområder.

  Inne i byen møter du det gjestmilde Rørvik-folket i gatene, og du får et fascinerende innblikk i dagliglivet på et lite sted i utkant-Norge. 

  Flybilletter til Rørvik

  Fly til Rørvik, og opplev severdigheter som Kystmuseet, Mølleparken på Austafjord, Telemuseet, tyskerbunkerne og ikke minst det spektakulære bygget Norveg, et senter for kystkultur og kystnæring.

  Det er mange gode grunner til å finne flybilletter til Rørvik, men med Widerøe kan du fly til Trøndelag og lande andre flotte steder. Fly til Trondheim, byen som er kjent for sine blide, gjestfrie og patriotiske innbyggere som du kan møte i hopetall på fotballstadion Lerkendal hver gang Rosenborg spiller sine hjemmekamper.

  Tar du et fly til Namsos lander du i trønderrockens vugge. Hvert år arrangeres nemlig Namsos Rockfestival, i tillegg til at byen viser sitt musikkengasjement gjennom prosjektet Rock City Namsos.