In English

Fly til Østlandet

Avansert søk Student

  Været

  Lettskyet 11° Lettskyet. Flau vind, 0.8 m/s fra Sør-sørvest. 0 mm nedbør.

  Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.

  Du får flere tilbud og opplevelser enn i noen annen landsdel om du velger å fly til Østlandet. Få med deg Operaen, Tusenfryd, Munchmuseet med mer.

  Siden mange mennesker har samlet seg i og ved hovedstaden, er kultur- og underholdningstilbudet svært rikt og variert her. Du kan for eksempel fly til Oslo, og nyte den avslappede stemningen på taket av Operaen. Eller hva med å fly til Østlandet for å ta turen til den nye Holmenkollbakken? Disse praktfulle byggverkene er obligatoriske å få med seg for de som setter pris på vakker arkitektur. I tillegg til disse nye severdighetene, er det lett å fristes av andre flotte opplevelser som Vigelandsparken, Munchmuseet og Vikingskipmuseet. Hvis barna er med, er en tur innom fornøyelsesparken Tusenfryd et garantert høydepunkt på turen. 

  Reise til Østlandet

  Dra til denne delen av landet hvis du vil ha en deilig opplevelse av sol og sommer. I Vestfold kan du ligge på stranda, bade i sjøen og tørke på svabergene mens måkene skriker, bølgene skvulper og timene flyr. Blir det for mye sol og saltvann, kan du bare sette deg på sykkelen og utforske områdene langs landeveien som tar deg forbi en rekke gravrøyser fra bronsealderen og unike funn fra vikingtiden.

  Med Widerøe kan du fly til Østlandet og lande på to forskjellige steder. Ønsker du å lande i en trivelig liten Vestfoldby for den perfekte sommeridyllen, kan du fly til Sandefjord. Er du ute etter pulserende storbyopplevelser, med et rikt utvalg av caféer, restauranter, museer og shoppingmuligheter, er hovedstaden stedet, med Gardermoen bare en 20 minutters togtur fra Oslo sentrum.