In English

Fly til Nordland

Avansert søk Student

  Været

  Skyet 7° Skyet. Lett bris, 5.0 m/s fra Vest-sørvest. 0 mm nedbør.

  Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.

  Med Widerøe kan du fly til Nordland, og kombinere action, natur og kultur i vårt mest langstrakte fylke med en fantastisk og variert natur.

  Spektakulære og eksotiske Nordland rommer reiseopplevelser for enhver smak. Sjansen er stor for at du oppdager verdens vakreste kyst om du tar fly til Helgeland. I tillegg har Helgeland flotte fjellområder som Børgefjell og Svartisen, som innbyr til aktivitet og storslåtte naturopplevelser. Du kan også fly til Lofoten, som kombinerer opplevelser og natur i et unikt og levende fiskerisamfunn.

  Reise til Nordland

  Fly til Vesterålen, et annet praktfullt område verdt å besøke om du planlegger å reise til Nordland. Her kan du vandre i fjellet og prøve fiskelykken i idylliske fjellvann, sykle gjennom vakkert landskap til fascinerende småsteder eller oppleve bratte fjorder som stikker seg inn mellom vakre tinder.

  Bestill flybilletter til Nordland for å oppleve flere av Widerøes destinasjoner, som å fly til Svolvær, Brønnøysund eller Bodø, hvor du finner verdens sterkeste tidevannsstrøm. Det spektakulære vannshowet ligger cirka 3 mil fra sentrum og befinner du deg trygt på land kan vi love at dette er et tøft syn.