In English

Fly til Narvik

Avansert søk Student

  Været

  Kraftig sludd 1° Kraftig sludd. Svak vind, 2.5 m/s fra Sørvest. 1.3 mm nedbør.

  Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.

  Opplev ulike aktiviteter i arktisk landskap ved å fly til Narvik. Byen har en rekke fasiliteter for den som ønsker å oppleve et lite, nordnorsk bysamfunn.

  Ønsker du minner og opplevelser for liver, bør du fly til Narvik. Denne havnebyen ligger idyllisk til på en halvøy mellom Beisfjord og Rombaksfjord i Nordland. Det arktiske landskapet byen omgis av byr på et vell av aktiviteter. Alpinbakkene med sin vakre beliggenhet er grunn i seg selv til å kjøpe flybilletter til Narvik.

  Bakkene kan kjøres fra over 1000 meter til havnivå, noe som gjør Narvik til et yndet sted for verdens beste skientusiaster.

  Flybilletter til Narvik

  Byen har også en rekke fasiliteter for den som ønsker å oppleve et lite nordnorsk bysamfunn. Finn flybilletter til Narvik, og du kan sykle i unikt terreng, ta bilder av spekkhoggere, shoppe i butikker, gå på museum, ta fjellheisen til Fjellrestauranten, eller bare slapp av i bykjernen.

  Er du glad i å sykle, er en reise til Narvik et godt utgangspunkt for å sykle Norge på tvers. Ta Ofotbanene fra Narvik mot Kiruna, og gå av toget ved Abisko. Her venter Sveriges største turistforeningshytte og det spennende nordlyssenteret. Turen går tilbake til Bjørkliden og til Tornehamn.

  Reise til Narvik

  En annen god grunn til å fly til Narvik, er byens rolle i den norske krigshistorien. Mer av denne historien finner du i Krigsminnemuseet. Byen har også et spennende helleristningsfelt som du bør få med deg ved din reise til Narvik. Runene ligger bare få hundre meter fra sentrum og man regner med at de er over 5000 år gamle.

  Det er lett å anbefale fly til Narvik, men med Widerøe kan du fly til Nordland og lande også en rekke andre steder. Ta for eksempel fly til Bodø, og opplevd verdens sterkeste tidevannsstrøm; Saltstraumen. Du kan også fly til Lofoten, Vesterålen og til Helgeland med Widerøe.