In English

Fly til Namsos

Avansert søk Student

  Været

  Skyet 10° Skyet. Svak vind, 3.2 m/s fra Vest-sørvest. 0 mm nedbør.

  Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.

  Vil du oppleve musikk og kultur, bør du fly til Namsos. Glem heller ikke de flotte omgivelsene byen ligger i, med en betydelig elgbestand.

  Fly til Namsos og let there be rock! Namsos er nemlig kjent som trønderrockens vugge. Hvert år arrangeres Namsos Rockfestival, i tillegg til at byen viser sitt musikkengasjement gjennom det statlig støttede prosjektet Rock City Namsos. Kjøp flybilletter til Namsos om du ønsker fokus på musikk og kultur. Men glem heller ikke de flott omgivelsene byen ligger i.

  Du kan fly til Namsos og finne alt fra dype skoger til flotte bademuligheter. Gullholmstranda, Kalvøya friluftsområde og badekulpen på Spillum er noen favoritter i så måte. 

  Flybilletter til Namsos

  I tillegg til elva Namsen og den bitevillige laksen som lever der, er Namsos kjent for elg. Elgbestanden her er betydelig, noe som vises både i stedets byvåpen og i form av statuen "Elgen", som er sentralt plassert i kjernen av byen.

  Det er mange gode grunner til å fly til Namsos, men med Widereø kan du fly til Trøndelag og lande flere steder. Ta for eksempel et fly til Trondheim, som ifølge sagaen ble grunnlagt av selveste Olav Tryggvason i år 1000. Byen er kjent for sine blide, gjestfrie og patriotiske innbyggere. Lokker ramsalte opplevelser i en sjarmerende kystby, bør du fly til Rørvik. I disse praktfulle omgivelsene finner du hele fem forskjellige verneområder.