In English

Fly til Mosjøen

Avansert søk Student

  Været

  Regn 6° Regn. Flau vind, 0.9 m/s fra Vest. 2.3 mm nedbør.

  Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.

  Nord-Norges lengste sammenhengende trehusbebyggelse, ruvende fjell og flotte fiskeelver er bare noe av det du kan oppleve ved å fly til Mosjøen.

  Vil du oppleve et tradisjonsrikt handelssenter på Helgeland, bør du finne flybilletter til Mosjøen. Byen ligger ved foten av det ruvende Øyfjellet, som er et perfekt utfartssted for den som ønsker turer i utfordrende natur. I Mosjøen går de lokale opp til Øyfjellet for å skue ned på byen 817 meter under. Godt merkede turstier gjør turen til en lek. Ta med deg en god nistepakke, og nyt et fantastisk skue utover særegen norsk natur.

  Det er perfekt å fly til Mosjøen om du er glad i å fiske. Tvers gjennom byen renner nemlig de to elvene skjerva og Vefsna. Selv om den sistnevnte er kjent som landets beste sjøørretelver, kan man også ta laks på stang her. Og det kan du faktisk gjøre midt i byen. 

  Flybilletter til Mosjøen

  Du kan også fly til Mosjøen for å ta en titt på de flotte trehusene i Mosjøens gamle bydel, Sjøgata. Disse stammer fra 1800-tallet og er Nord-Norges lengste sammenhengende trehusbebyggelse. Elva Vefsen møter det store havet her, hvor innlandsfolk og kystfolk har handlet og byttet varer med hverandre i århundrer. Ta en tur innom en kafé, en av de små butikkene og galleriene, eller finn deg en benk for å slappe av og nyte livet.

  Andre aktiviteter som kan friste på din reise til Mosjøen er golf, riding, kanopadling eller kjøring med gokart.

  Reise til Mosjøen

  Det er altså mange gode grunner til å fly til Mosjøen, enten du ønsker naturopplevelser eller spennende fartsfylte aktiviteter. Med Widerøe kan du fly til Helgeland og lande flere andre fantastiske steder. Ta for eksempel et fly til Sandnessjøen, som er et naturlig trafikknutepunkt for ytre Helgeland. Ved å fly til Mo i Rana kan du oppleve noen av Norges mest unike naturopplevelser. Bli med på guidede turer i fjellet, dra på øyhopping og se en isbre kalve. Fly til Brønnøysund om du vil se det merkelige fjellet Torghatten, med det enorme horisontale hullet. Her kan du se hulemalerier som er flere tusen år gamle.