In English

Fly til Mo i Rana

Avansert søk Student

  Været

  Lett regn 3° Lett regn. Flau vind, 0.4 m/s fra Øst-nordøst. 0.4 mm nedbør.

  Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.

  Hvis du ennå ikke har opplevd en isbre kalve, er det bare å pakke sekken og fly til Mo i Rana. Her finner du mange utrolige naturopplevelser.

  Mo i Rana er kjent som Jernverksbyen, men er i dag et senter for utendørs aktivitet av forskjellige slag. Byen er omkranset av mektig og variert natur. Nord for byen ligger den spennende Plurdalen med sine mange grotter og muligheter for turer med islandshest mellom Langfjell og Umbukta. Det er også muligheter for kortere turer.

  Velger du å fly til Mo i Rana, kan du også bli med på guidede turer i fjellet, dra på øyhopping med sykkel, eller utforske ubebodde øyer med kajakk. 

  Flybilletter til Mo i Rana

  Mo i Rana blir også kalt Polarsirkelbyen, og er naturlig nok en perfekt inngang til Polarsirkellandet og den imponerende Helgelandskysten. Polarsirkellandet strekker seg fra Okstindan, Røssvatnet og Saltfjellet mot svenskegrensen, via Ranfjorden og Svartisen, ut mot øyriket på Helgelandskysten fra Nesna til Rødøy.

  En veldig god grunn til å kjøpe flybilletter til Mo i Rana, er Svartisen nasjonalpark. Dette er Norges mest variasjonsrike nasjonalpark. På din reise til Mo i Rana kan du også nyte godt av en mengde fine vandreruter som Blakkådalen med åpen hytte mot Beiarn langs Svartisen. Det mangler altså ikke på flotte naturopplevelser ved å fly til Mo i Rana. 

  Reise til Mo i Rana

  Det er flere fantastiske fjellformasjoner rundt området som burde oppleves om du kjøper flybilletter til Mo i Rana. Få for eksempel med deg trollfjellet Rødøyløva, som er formet som en liggende løve, og Hestmannen som er kjent fra sagnet om De syv søstre.

  Det er lett å anbefale et fly til Mo i Rana, men du kan fly til Helgeland med Widerøe og lande på flere andre fantastiske steder. Hva med å fly til Mosjøen, som er et tradisjonsrikt handelssenter på Helgeland? Du kan også fly til Sandnessjøen eller Brønnøysund. Begge destinasjoner byr på vakker kystnatur og en mengde aktiviteter for store og små.