In English

Fly til Mehamn

Avansert søk Student

  Været

  Skyet 2° Skyet. Lett bris, 5.0 m/s fra Vest-nordvest. 0 mm nedbør.

  Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.

  For den som er glad i å fiske, kan vi anbefale å fly til Mehamn. Her finner man et fantastisk sjøfiske i unike omgivelser.

  Vil du oppleve et riktig så vennlig fiskevær på Nordkynnhalvøya i Finnmark, bør du fly til Mehamn. Her finner du et eldorado for sjøfiskere, hvor torsk, sei, steinbit og uer nærmest står i kø for å bite på kroken. Dessuten er isfisket på fjellet spesielt imponerende om du velger å fly til Mehamn i april og mai. Området har i tillegg nærmere 400 fiskevann og en rekke gode lakseelver.

  Du kan også fly til Mehamn for å være med på aktiviteter som båtcruicse, rein- og sledeturer, terrengsykling, nordlyssafari og lignende villmarksopplevelser.

  Flybilletter til Mehamn

  Har du først bestilt flybilletter til Mehamn, trenger du kanskje også overnatting. Da kan vi anbefale en natt på Europas nordligste fastlandshotell, Mehamn Arctic Hotell.

  Du kan også oppleve samisk kultur på din reise til Mehamn. Over 5000 reinsdyr bor på Nordkyn-platået om sommeren. Av gammel tradisjon har samene reinsdyrene sine langs kysten om sommeren og på innlandet om vinteren. Fly til Mehamn, og opplev den samiske kulturen på nært hold ved å for eksempel overnatte i samisk telt. Er du virkelig vågal kan du også hjelpe til på sletta for å separere reinsdyrsflokkene.

  Det er mange gode grunner til å fly til Mehamn, men Widerøe flyr også til flere steder i denne flotte delen av Norge. Du kan for eksempel fly til Båtsfjord eller Berlevåg. Eller hva med et fly til Honningsvåg? Her kan du ta livet med ro og nyte noen dager uten stress og mas i storslått og barsk kystnatur.