In English

Fly til Lofoten

Avansert søk Student

  Været

  Delvis skyet 6° Delvis skyet. Svak vind, 3.1 m/s fra Øst-nordøst. 0 mm nedbør.

  Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.

  En avslappet stressfri ferie, eller opplevelsesferie med mye action? Fly til Lofoten for å få akkurat den ferien du ønsker i storslått norsk natur.

  Spisse fjell og tinder stuper ned mot havet, hvor de forsvinner i dypet. Lune viker kombinert med åpent storhav, hvite strender og uberørte landområder. Ingen andre steder i verden finner du en så magisk natur som i Lofoten.

  Aktive opplevelser

  For den aktive er det mye spennende å velge mellom av opplevelser. Dykk blant fisk, tareskog og anemoner. Ta turen til topps på en av områdets mange fjelltopper, med eller uten ski på beina. Fjellene i Lofoten, med Storfjellet i spissen er ettertraktet for toppturer. I tillegg til dette kan du bli med på båtturer, rafte, padle i kajakk, fjellklatre, for ikke å nevne komme nært på spekkhoggere eller havørn.

  Lofotens destinasjoner

  En av innfallsportene til Lofoten er Svolvær som hver eneste dag tar imot flere fly fra Widerøe. Her venter blant annet opplevelser som Svolværgeita for de turglade. I tillegg finner du her et rikt kunstmiljø med en rekke gallerier. Du kan også bestille flybilletter til Leknes som byr på en rå natur som går for å være blant landets vakreste. Reiser du hit havner du i Lofotens geografiske midtpunkt, og med det kanskje også i hjertet av områdets mange opplevelser.

  Er det de maritime opplevelsene du er på jakt etter, det berømte lofotfisket inkludert, er det i Røst det syder av liv. Hver vinter leveres store mengder av fangst på mottakene, men også sportsfiskere har fått øynene opp for det som flere kaller fiskemuligheter i verdensklasse.

  Bestill flybilletter til en av Lofotens destinasjoner i dag, og opplev på nært hold alt det vakre området har å by på.

  Reiser du om sommeren kan du også benytte deg av vårt sykkeltilbud Fly and Bike i Lofoten. Dette unike tilbudet gir deg muligheten til å bestille leiesykkel som venter på deg når du ankommer flyplassen.