In English

Fly til Lakselv

Avansert søk Student

  Været

  Delvis skyet 2° Delvis skyet. Stille, 0.2 m/s fra Sør-sørøst. 0 mm nedbør.

  Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.

  Ta et fly til Lakselv, og finn den fredsfylte Finnmarksvidda på den ene siden og den barske kysten på den andre.

  Bestill en reise til Lakselv med Widerøe, og stig ut midt i Porsangers varierte natur. Dette fascinerende stedet har den fredfylte Finnmarksvidda på den ene siden og den barske kysten på den andre. Fly til Lakselv, og opplev selv dette stedet som prydes av ulike naturfenomener. Her kan du for eksempel se den imponerende canyonen Silfar, eller Reinøya som ofte omtales som Polarlandets Kreta.

  Flybilletter til Lakselv

  Andre severdigheter som er verdt å få med seg i Lakselv, er Stabbursnes Naturhus & Museum og Stabbursdalen Nasjonalpark. Og vi må ikke glemme det viktigste av alt, nemlig laksen! Ingen andre steder får du større fisk enn her i Lakselv! Fly til Lakselv og prøv fiskelykken selv!

  Det er mange grunner til å reise til Lakselv. En av disse er "Trollene i fjæra" ved Trollholmsund, som ligger 35 km langs E6 mot Nordkapp. Dette er en flott opplevelse med spektakulære og flotte steinformasjoner. Dolomittformasjonene har skapt liv til sagnet om at dette er troll som først skulle grave seg inn i fjellet for å komme seg i sikkerhet, men som ble omgjort til stein da trollene ble overrasket av lyset en tidlig morgen.

  Reise til Lakselv

  Finnmark ble svært hardt rammet av krigens ødeleggelser under andre verdenskrig. Tilbake i Lakselv bør du derfor ta en tur til Porsanger Museum, hvor man har samlet en rekke bilder som viser hvordan lokalmiljøet ble ødelagt.

  Widerøe flyr til flere steder i denne varierte og praktfulle delen av Norge. Ta for eksempel et fly til Alta, som er en av de nærmeste destinasjonene. Her finner du blant annet den nordligste canyon i Europa og et uforglemmelig ishotell. Du kan også fly til Hammerfest, vår nordligste by, eller sjarmerende og koselige Honningsvåg.