In English

Fly til Kristiansund

Avansert søk Student

  Været

  Skyet 9° Skyet. Laber bris, 6.2 m/s fra Vest-sørvest. 0 mm nedbør.

  Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.

  Har du sansen for vakker og kontrastfylt natur, bør du ta et fly til Kristiansund. Denne sjarmerende byen byr på særegne opplevelser i rå kystnatur.

  Velplassert på vakre Nordmøre ligger denne sjarmerende havnebyen. Kristiansund kan varte opp med et herlig utvalg av muligheter for alle som vil la netthinnen gjøre seg kjent med flott natur i mange varianter. Herfra kan du oppleve veien som er kåret til verdens vakreste bilvei, nemlig Atlanterhavsveien. Den består av 8 broer mellom Averøy og Eide, og er over 8 kilometer lang. Den danser rett og slett fra øy til øy, og du møter både rorbuanlegg, kafeer og restauranter på veien.

  Flybilletter til Kristiansund

  Du bør også reise til Kristiansund om du best finner roen med fiskeutstyr i hendene. Prøv å hale i land laks og sjøørret i noen av landets beste elver. Storfisk kan også sveives inn fra havets dyp fra utallige gode fiskeplasser.

  Finn flybilletter til Kristiansund med Widerøe om du også ønsker å oppleve et av havets mest fascinerende rovdyr, på spekkhoggersafari.

  Reise til Kristiansund

  Selv om byens omgivelser er mangfoldige og spektakulære, er selve Kristiansund en by som fortjener ditt bekjentskap. Den sjarmerende kystbyen er plassert på 3 små øyer, med særegen arkitektur etter at byen ble bombet under krigen. Klippfiskmuseet gir innblikk i kysthistorie, mens badelandet gir fart og spenning for store og små.

  Ved å fly til Kristiansund kommer du til en annerledes og variert del av Norge, men Widerøe flyr til flere steder på det vakre nordvestlandet. Tar for eksempel et fly til Ørsta/Volda, for å utøve spennende aktiviteter som paragliding, dykking og padling. Eller hva med å fly til Sandane, hvor du finner spektakulære breer og lakserike elver?