In English

Fly til Kristiansand

Avansert søk Student

  Været

  Lettskyet 14° Lettskyet. Svak vind, 1.6 m/s fra Nord-nordvest. 0 mm nedbør.

  Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.

  Vil du oppleve paradis, bør du fly til Kristiansand. Norges femte største by flommer over av blomster, deilig badeidyll, sandstrender og herlig skjærgård.

  En av hovedgrunnene til at du burde besøke Kristiansand er rett og slett at Sørlandet er herlig. Sommerstid flommer byen over av blomster, noe som gjør en allerede trivelig sørlandsby enda triveligere. Hvis du først reiser hit er et selvskrevent punkt på opplevelseslisten å ta turen innom Posebyen, Kristiansands gamleby. Dette er den største samlingen av sammenhengende lav trehusbebyggelse i Nord-Europa. Er du heldig kan du også få med deg markedet i Posebyen som arrangeres hver lørdag gjennom hele sommeren.

  Badeidyll

  For mange er Sørlandet synonymt med badeidyll på lange sandstrender eller skjærgårdsliv og late dager. Kristiansand er ikke et unntak. Langs Strandpromenaden med umiddelbar nærhet til sentrum ligger Bystranda. Her er det anlagt fin sandstrand, badebrygge, solterrasse og palmesus. I tillegg har den fått den eksklusive utmerkelsen Blått flagg. Denne setter strenge krav til miljø, sikkerhet og service. Bare fire andre strender i Norge deler denne hedersbenevnelsen, deriblant Hamresanden som også er å finne i Kristiansand.

  Dyreparken året rundt

  Gå heller ikke glipp av barnas store favoritt; Dyreparken som er kanskje den største årsaken til at det legges ut på fly og reise med barn. Å ta med familien hit er nesten garantert suksess. Kaptein Sabeltann, Kardemomme by, badeland, for ikke å nevne dyr i alle størrelser gjør at alle kan finne noe de vil sette pris på. Med det milde sørlandsklimaet er også parken åpen året rundt, så det trenger ikke å være sommer for å oppleve parken.

  Opplev Kristiansand

  Bestiller du flybilletter til Kristiansand lander du på Kjevik, i hjertet av Sørlandet. Alt landsdelen har å tilby er lett tilgjengelig. Enten du er på jakt etter badeidyll, familieferie eller actionopplevelser, så er det mye å oppleve. Med Widerøe kan du bestille flybilletter hit fra flere av landets store byer. Fra Vestlandet kan du fly direkte fra både Bergen og Stavanger. Skal du reise fra Trøndelag har du fra Trondheim Lufthavn, Værnes også muligheten til å velge direkteflyvning.

  Kristiansand venter med sørlandsidyll og opplevelser, så book reisen i dag.