In English

Fly til Kirkenes

Avansert søk Student

  Været

  Delvis skyet 0° Delvis skyet. Svak vind, 3.1 m/s fra Nordvest. 0 mm nedbør.

  Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.

  Opplev Hurtigrutens siste stopp ved å ta et fly til Kirkenes, og sleng deg med på fjellklatring reinsdyrssafari og seil i elvebåt langs Russergrensen.

  Er du en eventyrlysten sjel, bør du fly til Kirkenes for å oppleve stedets mange spennende aktiviteter. Her kan man blant annet klatre i fjellet, rappelere, slenge seg på på reinsdyrssafari eller seile i elvebåt langs Russergrensen, fiske kongekrabbe, kjøre hundeslede og ta del i utfordrende havrafting i Barentshavet. Og er du av den nysgjerrige typen, kan du være med på vrakdykking og kanskje oppdage vrak ingen tidligere har sett.

  For den som ønsker en mer avslappende ferie, kan du fly til Kirkenes og tilbringe noen koselige netter i lavvo med tradisjonell mat og drikke. 

  Flybilletter til Kirkenes

  Det er med andre ord mange grunner til å reise til Kirkenes med Widerøe, uansett om du ønsker spenning eller avslapning. Er du interessert i friluftsliv, bør du ta turen til Pasvikdalen, som er er et eldorado i så måte. Her får du jakte og fiske i villmarksområder med mye av alt, fisk, småvilt og storvilt. Ta et fly til Kirkenes om du ønsker å firke etter storlaks, prøve deg på tiur og en hel uke med elgjakt.

  Reise til Kirkenes

  Er du imidlertid glad i naturopplevelser, men ikke å mye jakt og fiske, finnes det mange alternativer. Ta for eksempel riksveien mot grenseovergangen til Russland, og stopp på Sollia. Her finner du Sollia gjestegård, med sin unike gapahuk-restaurant. Nydelig natur, flott utsik og artig arkitektur. Du sitter inne, helt fritt for mygg, men føler allikevel at du sitter midt ute i Finnmarks flotte natur.

  For flere flotte opplevelser lengst nord i landet, kan du med Widerøe også fly til Vadsø og Vardø, eller hvorfor ikke ta et fly til Båtsfjord, som byr på en mengde spennende vinteraktiviteter.