In English

Fly til Honningsvåg

Avansert søk Student

  Været

  Delvis skyet 0° Delvis skyet. Lett bris, 4.7 m/s fra Sørvest. 0 mm nedbør.

  Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.

  Ro ned tempoet, ta livet med ro og nyt noen dager uten stress. Ta et fly til Honningsvåg, den nærmeste flyplassen til Nordkapplatået.

  Honningsvåg ligger på Magerøya i Nordkapp kommune, i et område som preges av storslått og barsk kystnatur som garantert gir deg minner for livet! Du kan for eksempel finne flybilletter til Honningsvåg med Widerøe, og ta turen til Nordkapp. Vi flyr deg nemlig til Honningsvåg lufthavn Valan, som er den nærmeste flyplassen til Nordkapplatået.

  Reise til Honningsvåg

  Nordkapplatået ligger 308 meter over havet, og tiltrekker seg turister fra hele verden. Ute på selve platået finner du Nordkapphallen hvor du kan se en fantastisk film om de fire årstidene på Nordkapp. Bygget inneholder kiosk, suvernirbutikk og restaurant. Her ligger også verdens nordligste økumeniske kapell, St. Johannes- kapellet, som er et populært sted for helt spesielle vielser.

  Flybilletter til Honningsvåg

  Om sommeren er Honningsvåg en livlig turistby med mer enn 100 cruiseanløp i året. Slapp helt av mens du rusler langs byens havnepromenade, eller slå av en prat med fiskerne som holder til nede ved brygga. Det er også verdt å reise til Honningsvåg om du ønsker å oppleve eksotisk byvandring på spark – en underholdende og annerledes bytur!

  Det er mange grunner til å fly til Honningsvåg. Ett av dem er havrafting, hvor du kan oppleve Nordkapplatået fra sjøsiden, og høre båtføreren fortelle spennende historier underveis. Widerøe flyr også til flere steder i denne praktfulle delen av det nordligste fastlands-Norge. Ta for eksempel et fly til Berlevåg, Mehamn, Hammerfest eller Lakselv.