In English

Fly til Helgeland

Avansert søk Student

  Været

  Skyet 7° Skyet. Svak vind, 2.2 m/s fra Sørvest. 0 mm nedbør.

  Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.

  Her kan du oppleve vakker kystlandskap uberørt av masseturisme. Fly til Helgeland med Widerøe for spektakulære fjellformasjoner og mange aktiviteter.

  Helgeland kaller seg "verdens vakreste kyst", og det er slettes ikke uten grunn. Det storslåtte kystlandskapet er fortsatt uberørt av den store masseturismen. Du kan allikevel fly til Helgeland og delta i en mengde aktiviteter for enhver smak. Hva med en grottetur, padle kano, vandre i fjellet eller ri på hesteryggen i skog, fjell og dype daler. Eller kanskje du heller vil nyte kysten fra sykkelsetet eller kajakken?

  Flybilletter til Helgeland

  Helgelandskysten kan også skilte med å ha noen av Norges mest spektakulære fjellformasjoner, slik som Træna, Torghatten, De Syv søstre, Lovund, Hestmannen og Rødøyløva. Lenger inn finner du spektakulær natur som Børgefjell og Saltfjellet/Svartisen nasjonalpark, Setergrotta, Grønligrotta, Marmorslottet og Nord-Norges tak, Okstindan. Finn flybilletter til Helgeland hos Widerøe, og opplev alt dette og mer. Kanskje er helleristninger, museer, kirker og bygdetun severdigheter for deg?

  De korte avstandene og den store variasjonen i både natur og klima gjør det interessant å reise til Helgeland, som har gode jakt- og fiskemuligheter hele året. Med Widerøe kan du fly til Sandnessjøen for å besøke ytre Helgeland, som ofte blir omtalt som verdens vakreste skjærgård. Fly til Mosjøen for å oppleve blant annet Nord-Norges lengste sammenhengende trehusbebyggelse på 1700-tallet. Besøk Polarsirkelbyen Mo i Rana for å vandre i Svartisen nasjonalpark, eller fly til Brønnøysund for å oppleve en trivelig liten kystby midt i Norge, med imponerende kystnatur og spennende attraksjoner.