In English

Fly til Haugesund

Avansert søk Student

  Været

  Delvis skyet 9° Delvis skyet. Svak vind, 1.8 m/s fra Sør-sørøst. 0 mm nedbør.

  Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.

  Hvis du ønsker å oppleve en livlig og allsidig by, bør du ta et fly til Haugesund. Et viktig handelssentrum på vestkysten av Norge.

  Hvert år går en rekke festivaler og arrangementer av stabelen her, med Filmfestivalen og Sildajazzen som de største og viktigste. Fly til Haugesund for å oppleve Sildajazzen, hvor nærmere 70 orkestre og nesten 400 musikere deltar i en nærmest sydende atmosfære. Nord for sentrum kan man se nærmere på riksmonumentet Haraldshaugen, som ble reist i 1872 til minne om Harald Hårfagres samling av Norge i 872.

  Flybilletter til Haugesund

  Byen har også et variert tilbud av utesteder, kafeer, diskotek og restauranter, samt en rekke spennende museer og gallerier. Finn en reise til Haugesund med Widerøe, og sug til deg kultur og estetikk fra Haugesunds Billedgalleri, Karmsund Folkemuseum, Miljømuseet Dokken og Haugalandmuseene.

  Det er mange gode grunner til å fly til Haugesund med Widerøe, som den ekte vestlandske bykulturen, men ta du kan også ta et fly til Stavanger eller Bergen for å oppleve mer i denne sjarmerende delen av Norge.