In English

Fly til Hasvik

Avansert søk Student

  Været

  Delvis skyet 2° Delvis skyet. Svak vind, 3.3 m/s fra Vest-nordvest. 0 mm nedbør.

  Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.

  Vil du finne stedet for de virkelig drøye fiskehistoriene, bør du fly til Hasvik. Her kan drømmen om kjempetorsken gå i oppfyllelse.

  Hasvik ligger på Sørøya, den grønne øya i Finnmark. Dette er sagt å være stedet for de virkelig drøye fiskehistoriene, og de fleste av dem er faktisk sanne! Hasvik er nemlig storfiskerens rike, og drømmen om den absolutte kjemopetorsken trekker en rekke ivrige havfiskere hit. Finn flybilletter til Hasvik hos Widerøe om du ønsker å besøke en kommune med fantastiske forhold for jakt og fiske.

  Reise til Hasvik

  I Hasvik ligger også den storslagne sandstranden Sandvika som er kommunens tusenårsted. For å gi besøket ditt et riktig historisk sus, bør du gjøre en utflukt til Kvithellhula. Mot slutten av andre verdenskrig bodde 35 mennesker i hele 99 døgn på dette lille stedet. I løpet av denne tiden var kvinner og barn knapt nok utenfor hulen. Mennene tok seg noen turer ut for å skaffe mat og andre livsfornødenheter og for å høre radio.

  I dag er dette også et populært utfartssted for lange stemningsfulle sommernetter. Og med Widerøe flyr du til Hasvik Lufthavn, som er midt i sentrum av dette fascinerende området.

  Flybilletter til Hasvik

  Ved å reise til Hasvik finner du et av verdens mest fiskerike farvann på Sørøya. Utallige fiskeslag og høysesong året rundt, skaper levende kystsamfunn og gir fantastiske muligheter for havfiskere i alle kategorier. Få også med deg Sørøyfestivalen, en internasjonalt kjent havfiskefestival, i det lille fiskeværet Sørvær.

  Flybilletter til Hasvik finner du hos Widerøe, som også tilbyr resier til flere steder i denne praktfulle delen av Norge. Du kan fly til Tromsø, Hammerfest og Alta. Eller hva med et fly til Sørkjosen, for sterke opplevelser i Reisa Nasjonalpark?