In English

Fly til Harstad/Narvik

Avansert søk Student

  Været

  Klarvær 6° Klarvær. Lett bris, 3.5 m/s fra Nord. 0 mm nedbør.

  Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.

  Ta et fly til Harstad, og opplev den flotte Hinnøya. Norges største øy byr på en mengde vakre naturopplevelser og spennende aktiviteter.

  De mange utfartsområdene man finner på Hinnøya benyttes flittig av kommunens gjestmilde befolkning såvel som tilreisende gjester. Her er det nemlig områder som egner seg både for fjellsport og mer familievennlige aktiviteter som sopp og bærplukking. Du kan også reise til Harstad for å benytte deg av anledningen til å være med en av de utallige båtene ut på havet. Trekk inn lukten av frisk sjøvann mens du nyter synet av Harstads fantastiske skjærgård.

  Reise til Harstad/Narvik

  Kultur er viktig i Harstad, og hvert år i juni går Festspillene i Nord-Norge av stabelen. I tillegg kan man hele året gjennom oppleve en rekke konserter og forestillinger ved Harstad Kulturhus.

  Av andre severdigheter du kan oppleve på din reise til Harstad er det verdt å nevne Trondeneshalvøya. Her kan man foreta en vandring i tid gjennom virket til vikingen Tore Hund i begynnelsen av 1000-tallet. Ta også turen innom Trondenes Kirke fra 1200-tallet. Få også med deg Adolf Kanonen, verdens største landbaserte kanon fra 2. verdenskrig. Gjennom film,og en utstililng med lukt og lyd sammenfattes hele historien på Trondenes Historiske Senter.

  Flybilletter til Harstad/Narvik

  Utenfor byen kan du finne en stor skjærgård med store og små holmer, øyer og skjær. For friluftsentusiaster er det perfekt å ta en båt ut til spennende overnatting etter å ha fisket i blått hav og badet på det hvite sandstrendene.

  Det er mange gode grunner til å finne flybilletter til Harstad/Narvik, men med Widerøe kan du også fly til Troms og lande flere steder. Hvorfor ikke fly til Tromsø, Nordens Paris? Her kan du få med deg byens eget symfoniorkester, nyte selvbrygget øl fra byens bryggeri og gå en tur i den unike naturen. Med Widerøe kan du også ta et fly til Sørkjosen, hvor du blant annet kan ta turen innom Reisa Nasjonalpark gå på fjellvandring og kjøre snøscooter.