In English

Fly til Hammerfest

Avansert søk Student

  Været

  Skyet 1° Skyet. Svak vind, 2.4 m/s fra Øst. 0 mm nedbør.

  Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.

  Ta et fly til Hammerfest, og opplev ekte arktisk øyhopping blant høyfjell, vidde, hav, lune fjorder og unike små kystsamfunn.

  Øyhopping er nok ikke det man først og fremst forbinder med Norge. Men hvis du velger å reise til Hammerfest, vår nordligste by, kan du oppleve arktisk øyhopping i vill uberørt natur. Blant høyfjell, vidde og lune fjorder finner du også et fascinerende yrende plante- og dyreliv, som man ikke ser maken til andre steder. Finn flybilletter til Hammerfest med Widerøe, og la kameraet bevare minnene om denne naturen i den gyldne midnattssolen eller det fortryllende nordlyset.

  Reise til Hammerfest

  Naturen i Hammerfest skaper scener og omgivelser som bare skriker etter å bli foreviget av den ivrige fotograf. Men man kan også hvile og slappe av på vidda, spille golf i midnatssolen eller betrakte samisk liv og kultur på nært hold.

  Gå for eksempel opp den bratte, men korte stigningen Sikksakkveien fra 1893. Den er utfordrende og begivenhetsrik. Fra toppen kan du se det vakre monumentet Meridianstøtten fra 1856, som ligger på den andre siden av havnen.

  Nede i Hammerfest sentrum kan du se St. Michaels kirke, verdens nordligste katolske kirke. Denne ble reist i 1958.

  Flybilletter til Hammerfest

  Du kan også bli medlem av Isbjørnklubben og få den verdensberømte "Isbjørn-nålen" som et bevis på at du har vært i verdens nordligste by. Om sommeren anbefales et Nordkappcruise hvor du kan oppleve den spennende kysten mellom Hammerfest og Nordkapp. Her er sjansen stor for å oppleve både midnattssol og arktisk dyreliv.

  Med Widerøe kan du ikke bare fly til Hammerfest, men til flere andre spennende destinasjoner i denne landsdelen. Ta for eksempel et fly til Lakselv, Hasvik eller Honningvåg. Eller hva med et fly til Alta, Finnmarks største by. Her kan du bestige den nordligste canyon i Europa, eller prøve fiskelykken i en av landets flotteste lakeelver, Altaelva.

  Fly and Bike tilbys i Hammerfest. Her kan du leie sykkel og få den utlevert når du lander på flyplassen. Unikt tilbud for deg som vil oppleve Hammerfest by bike.