In English

Fly til Gøteborg

Avansert søk Student

  Været

  Klarvær 13° Klarvær. Svak vind, 2.2 m/s fra Sør-sørvest. 0 mm nedbør.

  Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.

  Ta et fly til Gøteborg, og besøk blant annet Nordens største fornøyelsespark. Ta også turen innom kunstmuseet, botanisk hage og sjøfartsmuseet.

  Book din reise til Gøteborg med Widerøe, og bli bedre kjent med denne sjarmerende og allsidige byen. Mange store og små besøker Gøteborg på grunn av Liseberg, Nordens største fornøyelsespark. Her finner du en mengde karuseller og aktiviteter som spøkelseshus, radiobiler, pariserhjul og berg- og dalbane. Når du er i byen bør du også ta en nærmere titt på Gøteborg Konstmuseum, den Botaniske Hagen, Sjøfartsmuseets Akvarium, eller bare slappe av og nyte forfriskninger i stemningsfulle Vasastan.

  Reise til Gøteborg

  Du kan også finne flybilletter til Gøteborg for å spille golf på en av de mange flotte golfbanene som ligger i og rundt byen. For å få en hyggelig omvisning i byen, kan du ta en tur med flåtebåten Paddan som seiler på byens omfattende kanalsystem.

  Og er du glad i god mat, er dette virkelig byen for deg. Gøteborg har nemlig i løpet av de siste årene fått internasjonal anerkjennelse for sin innovative kokkekunst, hvor de benytter lokal sjømat som hovedingrediens. Byen kan skilte med flere Michelin Guide-restauranter som du ikke bør gå glipp av når du er i byen.

  Flybilletter til Gøteborg

  Fly til Gøteborg og få så mye ut av oppholdet som mulig. Vi anbefaler et Gøteborg-pass som gir deg fri adgang til en rekke attraksjoner og museum, transport og rabatter i utvalgte butikker og restauranter.

  Ønsker du å fly til Sverige for å oppleve flere spennende attraksjoner for hele familien, kan du fly til Stockholm, eller også ta fly til Gotland med Widerøe og SAS. Opplev hovedstadens idyll med vakre bygninger, flotte parker og en nærhet til vann, sjø og skjærgård, eller nyt naturskjønne omgivelser og flotte sandstrender på Sveriges største øy.