In English

Fly til Finnmark

Avansert søk Student

  Været

  Lett regn 3° Lett regn. Flau vind, 0.9 m/s fra Vest. 0.5 mm nedbør.

  Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.

  Med Widerøe kan du fly til Finnmark og oppleve en storslagen natur du garantert aldri vil se maken til noe annet sted.

  Finnmark er spektakulært og eksotisk, og byr på en helt unik naturopplevelse. Landskapet er særs variert og byr på alt fra barsk kystbebyggelse til eviglange vidder hvor du lett finner roen. Opplevelsen av Finnmark kan gjøres uforglemmelig enten du velger å bo i rorbu, lavvo eller på ishotell. Med Widerøe kan du fly til Finnmark og dykke, rafte, padle kajakk, fiske i fjellvann, elver og hav.

  Reise til Finnmark

  Du kan også jakte, sykle og spille golf i midnattssolen, eller kjøre snøscooter mens nordlyset gir deg et lysshow som overgår det meste annet som kan sees her i verden. Finnmark lar deg også hilse på velsmakende kongekrabbe, sjarmerende lundefugl, majestetisk havørn og imponerende flokker av rein.

  Hos Widerøe kan du finne flybilletter til Finnmark og lande flere steder enn du tror. Hvis du for eksempel ønsker å oppleve arktisk øyhopping kan du fly til Hammerfest. Du kan også fly til Lakselv, Hasvik, Honningsvåg og Mehamn. Frister kongekrabbesafari eller dykking i krystallklart ishav anbefales du å fly til Berlevåg, nesten så langt nord du kan komme på det norske fastlandet. Videre flyr Widerøe til Båtsfjord, Vardø, Vadsø, Alta, Sørkjosen og Kirkenes. Uansett hvilken destinasjon du velger å fly til i Finnmark, er du garantert en helt spesiell naturopplevelse og minner for livet.