In English

Fly til Danmark

Avansert søk Student

  Været

  Delvis skyet 16° Delvis skyet. Lett bris, 3.4 m/s fra Vest-nordvest. 0 mm nedbør.

  Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.

  Fly til Danmark og du kommer til verdens lykkeligste land. Widerøe flyr deg til spennende København for en mangfoldig og sjarmerende storbyopplevelse.

  Danskene topper gang på gang undersøkelser om hvem som trives best i livet. Og det er kanskje ikke så rart at klisjeen "det er deilig å være norsk i Danmark" fremdeles lever i beste velgående. Fly til Danmark, og opplev selv dette flate sjarmerende landet som byr på herlige badestrender, fornøyelsesparker som Legoland og BonBon Land, samt vakre storbyer med blant annet tivoli, opera, dyrepark, allsidige shoppingmuligheter, caféer og spisesteder.

  Reise til Danmark

  Ferie i Danmark passer godt enten du har lekelystne barn med på tur, liker å slappe av på stranden, eller ønsker å shoppe og spise godt i storbyen. Det danske kjøkken byr på alt fra hyggelige små kroer med tradisjonelle danske retter til Michelin-restauranter.

  Med flybilletter til Danmark med SAS og Widerøe kan du enkelt og behagelig fly Danmark – Norge og ta fly til København for spennende og allsidige storbyopplevelser. Geografisk sett er kanskje ikke Danmark et stort land, men landet er stort når det kommer til golfbaner og sykkelferier. Med 12 000 kilometer oppmerkede sykkelstier er dette perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie, og golfentusiaster anbefales å reise til Danmark, da det danske klimaet gir et godt grunnlag for et golfopphold med flere spilledager enn i Syd-Europa.