In English

Fly til Bodø

Avansert søk Student

  Været

  Skyet 7° Skyet. Svak vind, 1.7 m/s fra Øst. 0 mm nedbør.

  Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.

  Den dramatiske naturen her er blendende vakker, men under overflaten lurer voldsomme krefter. Fly til Bodø og oppdag en by som er tøffere enn du tror.

  Du har mange muligheter til å reise til Bodø siden Widerøe har en rekke ruter til denne sentrale nordlandsbyen. Bodø er en by som hevder å være tøffere enn du tror, og det kan den jammen ha rett i! Naturen i Bodø er umiddelbart blendende vakker, men under overflaten lurer voldsomme krefter. Kjøp flybilletter til Bodø, og opplev Saltstraumen, verdens sterkeste tidevannsstrøm. Det spektakulære vannshowet ligger cirka 3 mil fra Bodø sentrum. Befinner du deg trygt på land, kan vi love at dette er et tøft syn. Hva med å prøve rafting i strømmen, eller delta på havørnsafari?

  Reise til Bodø

  Er du på disse traktene om sommeren må du få med deg Nordland Musikkfestuke. Dette er en svært populær festival i Bodø, med mange kjente musikere på programmet. Det spesielle med denne festivalen er at naturen blir brukt som konsertarena, så her kan du oppleve mange gode konserter i vill og vakker natur.

  Det skorter ikke på eksotiske opplevelser i denne tøffe byen, og man sover ikke bort natta. I Bodø er det nemlig mulig å spille golf i midnattssolen. På Myklebostad har Bodø Golfpark opparbeidet et unikt grøntområde hvor du kan spille døgnet rundt og nyte midnattssol, hvite sandstrender, lekne niser og spretne småsei.

  Flybilletter til Bodø

  Du kan også fly til Bodø og ta turen til Svartisen og Kjerringøy hvor du finner like dramatisk natur. En annen spennende attraksjon i Bodø er Norsk Luftfartsmuseum. Her kan du se gamle og nye flymaskiner på nært hold, eller prøve deg bak rattet på en av de kraftige flysimulatorene. Men når du er ute slik og flyr, må du huske å se opp for havørn!

  Med Widerøe kan du fly Bodø – Nord-Norge, samt en rekke andre steder i denne praktfulle delen av landet. Sjekk ut noen de nærmeste destinasjonene ved å fly til AltaHammerfest eller Honningsvåg.