In English

Fly til Berlevåg

Avansert søk Student

  Været

  Skyet 2° Skyet. Lett bris, 5.3 m/s fra Nordvest. 0 mm nedbør.

  Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.

  70 grader nord, helt på grensen til Barensthavet, ligger dette lille fiskersamfunnet. Fly til Berlevåg, og få med deg storslåtte maritime naturopplevelser.

  Fly til Berlevåg, og du kommer nesten så langt nord du kan komme på det norske fastlandet. Innbyggerne ved dette lille fiskersamfunnet 70 grader nord, har fisket siden tidenes morgen. Men ved å kjøpe flybilletter til Berlevåg med Widerøe kan du også få prøve deg. Her finnes nemlig en rekke små fjellvann og lakseelver som lover store muligheter for fangst. I tillegg kan du selvsagt dra til havs på jakt etter storfisk som laks, ørret, flyndre og torsk.

  Reise til Berlevåg

  Kongekrabben har også blitt en populær attraksjon på disse kanter, og Berlevåg hedrer den sågar med et eget Kongekrabbemuseum. Her kan du få se noen virkelige kjemper! Ønsker du deg under vann, kan du melde deg på kongekrabbesafari eller dykking i det krystallklare ishavet.

  Hvis du først er på disse trakter bør du virkelig få med deg en av mandagsøvingene til Berevåg Mannskor, som ble kjent i filmen "Heftig og begeistret".

  Flybilletter til Berlevåg

  Uansett om du jakter på en heftig opplevelse i vill norsk kystnatur, eller er ute etter et besøk preget av ro og personlig utvilkning, er Berlevåg et perfekt sted å reise til. Det er mange grunner til å reise til Berlevåg, men Widerøe flyr også til flere steder i denne praktfulle delen av landet. Ta for eksempel fly til Båtsfjord, hvor du vil oppleve et sted med uberørt arktisk natur og gjestfrie mennesker med evne til å tenke nytt. Dette er kanskje grunnen til å du akkurat her finner Norges mest moderne fiskeindustri.

  Du kan også ta fly til Mehamn med Widerøe. Her finner man fantastisk sjøfiske, i tillegg til masse flotte fiskevann og en rekke gode lakseelver. Sleng deg med på aktiviteter som båtcruise, rein- og sledeturer, terrengsykling, nordlyssafari og lignende villmarksopplevelser. Fly til Honningsvåg om du ønsker å ta livet med ro i storslått og barsk kystnatur som gir deg minner for livet.