In English

Fly til Båtsfjord

Avansert søk Student

  Været

  Skyet 0° Skyet. Laber bris, 5.7 m/s fra Vest-nordvest. 0 mm nedbør.

  Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.

  Uberørt arktisk natur, unik sjarm og gjestfrie mennesker med en egen evne til å tenke nytt er bare noe av det du kan oppleve ved å ta et fly til Båtsfjord.

  Fly til Båtsfjord med Widerøe, og du vil oppleve et sted der fortid og fremtid går hånd i hånd. For dette flotte stedet byr på en helt unik arktisk natur, med gjestfire innbyggerne som har en egen evne til å tenke nytt. Sistnevnte er kanskje også en av grunnene til at du finner Norges mest moderne fiskeindustri i Båtsfjord. Er du interessert i jakt, fiske og friluftsliv bør du også reise hit, som er et eldorado for friluftsentusiasten. Hva sier du for eksempel til dykking, havfiske, fotosafari i barsk natur eller friske ekspedisjoner på snøscooter?

  Reise til Båtsfjord

  Finn flybilletter til Båtsfjord med Widerøe om du ønsker å oppleve uberørt natur. Vi anbefaler en tur til kommunens fuglefjell, Skarvskiten og Syltefjordstauran der det skal være fugler nok til å tilfredsstille selv den mest bortskjemte ornitolog!

  Det finnes flere gode grunner til å reise til Båtsfjord. Det er for eksempel Norges største fiskevær, og en rusletur på den yrende fiskerihavnen er en opplevelse i seg selv. Ta også turen til de små trehusene innerst i fjorden. De er godt bevart, og her har ildsjeler sørget for at en rekke lokalhistoriske gjenstander er samlet på på gamleskolen. Lær mer om hvordan livet i området var i svunne tider. En fantastisk historie om evnene til å overleve og leve i et miljø der naturkreftene er sterke.

  Flybilletter til Båtsfjord

  Bli med på båttur ut i den vakre fjorden, hvor du passerer både fuglefjell og en selkoloni. Skipsvrak i fjæresteinene forteller også om et dramatisk liv på kysten. Når du kommer tilbake fra båtturen kan du bli med på en drøy halvtimes fottur fra Nordfjord og tilbake til Syltefjord hvor du kan overnatte i de flotte Artic Cabins. Dette er fine rorbuinspirerte boenheter med servering av god mat.

  I tillegg å fly til Båtsfjord, kan du finne flere andre flyvninger med Widerøe i denne praktfulle delen av Norge. Ta for eksempel fly til Kirkenes, Hurtigrutens siste stopp. Eller hva med et fly til Vadsø for midnattssol, kritthvite strender og krystallklart hav? Videre kan du med Widerøe blant annet fly til Vardø, Mehamn og Berlevåg.