In English

Fly til Ålesund

Avansert søk Student

  Været

  Delvis skyet 13° Delvis skyet. Svak vind, 1.9 m/s fra Sør-sørvest. 0 mm nedbør.

  Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.

  Fly til Ålesund, og du kommer til en sjarmerende by som ligger idyllisk spredt over flere øyer. Nærhet til havet er svært viktig for denne handelsbyen.

  Finn flybilletter til Ålesund med Widerøe, og land i en perle med fantastiske omgivelser. Nærhet til havet har alltid vært viktig for Ålesund, som har vært et handelssted for fisk i århundrer.

  Du bør også fly til Ålesund om du er interessert i spennende arkitektur. Bybrannen i 1904 la 800 hus i aske, og den raske oppbyggingen av nye bygninger i Art Nouveau eller Jugendstil, gjorde at Ålesund i dag har en helt unik bebyggelse i Norge. 

  Flybilletter til Ålesund

  Tar du den korte spaserturen opp de idylliske trappene til byfjellet Aksla, får du en utsikt få andre steder kan gi deg. Finn flybilletter til Ålesund, og få en miks av en dramatisk skjærgård mot havets horisont, en flott småby sett ovenfra og spektakulære og snødekte tinder innover fjordene fra Fjellstuen på toppen.

  Hvis du vil bestige eller komme nært på de Sunnmørske Alper, bør du fly til Ålesund, som er det perfekte utgangspunkt.

  Det er mange grunner til å fly til Ålesund, men Widerøe og SAS tar deg til flere steder på det praktfulle Nordvestlandet. Finn mer storslått natur ved å fly til Molde, Ørsta/Volda, eller ta et fly til Sandane.