In English

Fly til Molde

Avansert søk Student

  Været

  Skyet 10° Skyet. Laber bris, 7.2 m/s fra Vest. 0 mm nedbør.

  Værvarsel fra yr.no, levert av Meteorologisk institutt og NRK.

  Foto levert av Panoramio. Alle foto er kopibeskyttet av deres respektive eiere.

  Århundrets norske byggverk, Atlanterhavsveien, kan enkelt oppleves ved å fly til Molde og leie en bil på flyplassen.

  Moldes omgivelser er det som gjør byen til et fantastisk utgangspunkt for uforglemmelige opplevelser. Det er bare å fly til Molde og ta turen opp på Varden for å forstå hvor spektakulær omgivelsene er. Varden er utkikkspunktet over byen som gir deg hele "Moldepanoramaet". Det er ikke mange andre byer i verden som gir utsikt til 222 mer eller mindre snøkledde og kritthvite fjelltopper.

  Flybilletter til Molde

  Århundrets norske byggverk, Atlanterhavsveien, kan enkelt oppleves om du kjøper flybilletter til Molde. Lei en bil på flyplassen og kjør veien som utenlandske medier har rangert som verdens vakreste. Den ligger forlokkende i havgapet med sine velformede broer som slynger seg mellom øyene.

  Reise til Molde

  Tar du fly til Molde i løpet av sommeren, bør du ikke gå glipp av den spennende festivalen Moldejazz. Festivalen byr på kjente jazzmusikere fra hele verden, som disker opp med fantastisk jazzmusikk og en spennende atmosfære i denne koselige byen.

  Det er mange gode grunner til å fly til Molde, men Widerøe flyr også til flere andre steder på det praktfulle nordvestlandet. Opplev mer storslått natur ved å fly til Ørsta/Volda. Vil du oppleve strålende fjordlandskap med kort vei til spektakulære breer og lakserike elver bør du ta et fly til Sandane. Her blir du møtt av en overveldende natur, og Norge blir neppe mer norsk enn det er på akkurat dette stedet.