In English

Bedriftsavtale

Tjen og bruk SAS Credits på jobbreiser med Widerøe

SAS Credits på alle jobbreiser med Widerøe

SAS Credits gir bedrifter mulighet til å opptjene Credits på alle reiser som bedriften gjennomfører med Widerøe, SAS og utvalgte partnere, uansett billettype og reisemål. Credits kan benyttes av bedriften til kjøp av nye flybilletter.

Alle ansatte kan fortsatt tjene EuroBonus-poeng samtidig som bedriften opptjener Credits. Det eneste ditt selskap trenger å gjøre for å komme i gang med SAS Credits, er å inngå bedriftsavtale. Det koster ingenting å ha en avtale.


SAS Credits opptjenes både i reiser i Økonomi og Flex/Full Flex. Bedriften opptjener 2 % i Økonomi og 4 % i Flex/Full Flex, av netto flypris (uten skatter og avgifter). 100 SAS Credits er 100 NOK.

Reisene bestilles som vanlig på wideroe.no. Husk å få med bedriftskode (CMP) i bestillingen.

SAS Credits og Travel Pass

Bedriftsavtalen kan suppleres med SAS Travel Pass-produkter. Det vil si at bedriften får rabatt på reiser som er bestilt med Travel Pass og SAS Credits på øvrige reiser.

Etter at bedriften har registrert seg, mottas en avtale som inneholder en bedriftskode (CMP). Bedriftskoden må alltid oppgis når bedriften bestiller sine flyreiser. Ved reiser med Travel Pass må dette gjøres ved å logge på din konto hos SAS Travel Pass

SAS Credits uttak

Når din bedrift har tjent opp nok SAS Credits, kan du bestille ditt Credits-uttak her. SAS Credits-uttak kan også bestilles hos ditt reisebyrå. Bedriftskoden brukes når man skal gjøre et uttak mot opptjente SAS Credits.

Bestilling, statistikker, kvitteringer - for reisebestillere

For enklere bestilling av bedriftsreiser med Widerøe og SAS kan du opprette en konto på wideroe.no. Fordelene med en slik konto er:

  • God oversikt over bedriftens reiser og kvitteringer i vårt statistikk-verktøy
  • Mulighet for å forhåndslagre betalingskort
  • Automatisk registrering av SAS Credits avtalekoden ved bestilling
  • Direkte tilgang til Widerøes online kundesupport som er tilgjengelig døgnet rundt på ukedager og store deler av helgen.

Ta kontakt med smbansvarlig@wias.no for å opprette slik konto. Ønsker du kun tilgang til dine statistikker og kvitteringer kan du registrere deg her: