In English

Bedriftsavtale

Credits på alle jobbreiser med Widerøe

Avtalen gir bedrifter mulighet til å opptjene Credits på alle reiser som bedriften gjennomfører med Widerøe, SAS og utvalgte partnere, uansett billettype og reisemål. Credits kan benyttes av bedriften til kjøp av nye flybilletter.


Alle ansatte kan fortsatt tjene EuroBonus-poeng samtidig som bedriften opptjener Credits. Det eneste ditt selskap trenger å gjøre for å komme i gang er å inngå bedriftsavtale. Det koster ingenting å ha en avtale.


Credits opptjenes på alle Widerøe-reiser, både i Økonomi og Flex/Full Flex. Bedriften opptjener 2 til 4 % på alle flyreiser. 100 Credits er 100 NOK.

Reisene bestilles som vanlig på wideroe.no. Husk å få med bedriftskode (CMP) i bestillingen!

Credits uttak

Når din bedrift har tjent opp nok Credits, kan du bestille ditt Credits-uttak her. Credits-uttak kan også bestilles hos ditt reisebyrå. Bedriftskoden brukes når man skal gjøre et uttak mot opptjente Credits.

Bestilling, statistikker, kvitteringer - for reisebestillere

For enklere bestilling av bedriftsreiser med Widerøe og SAS kan du opprette en konto på wideroe.no. Fordelene med en slik konto er:

  • God oversikt over bedriftens reiser og kvitteringer i vårt statistikk-verktøy
  • Mulighet for å forhåndslagre betalingskort
  • Automatisk registrering av SAS Credits avtalekoden ved bestilling
  • Direkte tilgang til Widerøes online kundesupport som er tilgjengelig døgnet rundt på ukedager og store deler av helgen.

Ta kontakt med smbansvarlig@wias.no for å opprette slik konto. Ønsker du kun tilgang til dine statistikker og kvitteringer kan du registrere deg her:

Travel Pass

Travel Pass finnes i flere ulike varianter. Du kan kjøpe et klippekort eller et ubegrenset antall reiser under en viss periode. Det finnes også en variant for bedrifter hvor du betaler etter reisen er gjennomført.