13.03.2017 12:36

Widerøe satser videre i Nord- nye direkteruter fra Bardufoss til Bodø og Tromsø

Widerøe introduserer nye ruter på Bardufoss. Fra mandag 1. mai 2017 lanserer Widerøe ruter inn og ut av Bardufoss lufthavn. Nå blir det mulig å reise direkte til Bardufoss både fra Bodø og Tromsø. Rutene korresponderer godt med ruter inn til Nord-Norge samt videre inn mot Widerøes øvrige rutenett i landsdelen

-Vi er veldig glade for å komme med denne nyheten nå. Vi har hatt tett dialog med næringsaktører, forsvaret og politiske aktører i området, og vi er veldig glade for å kunne imøtekomme en del av de ønsker og innspill som vi har mottatt. Rutene er satt opp slik at de korresponderer med videre forbindelser både til Oslo og Trondheim, i tillegg til internt i Nord-Norge, sier Widerøe’s Rutesjef Kortbane Jørgen Nergård.

Begge rutene vil gi full opptjening av Eurobonuspoeng og prisen vil starte på 599 én vei Tromsø-Bardufoss, og 699 én vei Bodø-Bardufoss. Rutene vil trafikkeres av Widerøes DH8-100 med 39 seter og DH8-300 med 50 seter. Rutene vil være tilgjengelig i booking i løpet av en uke.

Se her for tidtabell og mer info.


Flere nyheter >>